Last news in Fakti

4 Октомври, 2012 15:06 2 311 3

HTC представи нов флагман

  • htc-
  • one x+

 

Тайванската компания за производство на мобилни телефони HTC официално представи нов флагман, който носи моделното име  One X+. За този смартфон се заговори само преди няколко седмици, а сега тайванците го представиха пред широката публика.
 
Един от акцентите при този смартфон е обновената версия на интерфейса Sense 4+, която значително опростява взаимодействието с устройството. Още нещо, на което трябва да се обърне внимание е поддръжката на технологията Beats Audio.
 
На практика апаратът се явява подобрена версия на HTC One X. Дисплеят му е Super LCD2 с размер на диагонала 4.7 инча и резолюция 1280х720 пиксела. Още от характеристиките на екрана включват и  защитното стъкло Gorilla Glass 2.
 
Иновацията работи с четириядрен процесор NVIDIA Tegra 3 с тактова честота 1.7 гигахерца. Според представители на HTC производителността на новото HTC е по-добра с 67% спрямо тази на предшественика.
 
Оперативната памет на Х+ e 1 гигабайт, а вградената - 64 гигабайта. Устройството работи с батерия, който е с капацитет 2100 мАч. HTC One X+ е оборудван с осеммегапикселова камера с авто фокус и вградена светкавица.
 
Към устройството са налични още Wi-Fi, Bluetooth и GPS модули. На този етап от компанията все още не посочват крайна цена за новия продукт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виктор Кирилов

    1 0 Отговор
    май тенденциите са телефоните да се превърта в компютри...
  • 2 хахааа

    1 0 Отговор
    А имаше времена когато нормалния компютър беше с CPU 1.7 Ghz ; 1GB Ram ; Памет 64 GB :D :D :D
  • 3 Tomas

    0 0 Отговор
    Че какво лошо има телефони да станат компютри? Това е много добре и много полезно и удобно. Освен това ако всичко ти е на една марка можеш да правиш всичко с едно устройство(като Allshare на Samsung).