Last news in Fakti

7 Април, 2021 18:59 11 838 18

Ето какво може да представи Apple с iPhone 13

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 13

Слуховете за новия смартфон стават все повече

Ето какво може да представи Apple с iPhone 13 - 1
Снимка: Shutterstock

Apple представи iPhone 12 преди само няколко месеца, но компанията от Купертино няма време за губене и едва след няколко месеца трябва да видим и негов наследник в лицето на iPhone 13. Очаквано се появиха и редица слухове, част от които най-вероятно ще останат само в писанията и няма да стигнат до новия флагман на американската компания.

Най-вероятно смартфонът ще се предлага в четири различни версии, подобно на iPhone 12, като те ще предлагат различни характеристики и различен размер. Една от дългоочакваните функции е връщането на Touch ID, който за последно видяхме при iPhone 8. При новото поколение смартфон, той ще е вграден под дисплея, като най-вероятно ще се запази и Face ID функцията за лицево разпознаване.

Със сигурност ще видим и нови подобрени камери, като не е изключено и добавянето на още един сензор за още по-добри снимки при Apple-ските устройства. Не е изключено от Apple да подобрят и екраните си, като представят iPhone със 120Hz дисплей, подобен на тези Samsung S21.

Последно, но със сигурност не и по важност, някои издания твърдят, че новият iPhone няма да разполага с никакви портове. През изминалата година от Apple представиха Mag Safe, което позволява безжично свързване на зарядни и различни аксесоари и подобно на премахването на жака за слушалки, така няма да е изненада, ако от компанията премахнат и Lightning порта за зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 qwerty

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    кое му е баламурското???? все пак 13 пак ще е на 1200$ без такси
  • 4 Хаха

    20 10 Отговор
    Аз съм си фен на айфон и си ги сменям през 4 години

    Коментиран от #5

  • 5 гладен

    12 4 Отговор

    До коментар #4 от "Хаха":

    фен, сменяй го всяка година
  • 6 Д. Петров

    6 2 Отговор
    Не го щъ. Искам "Спутник", че го давали с кола и ремарке, фризурата е екстра!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 What

    6 11 Отговор
    Ако искате много скъп телефон от порядъка на 2500-3000 лв., купете си самсунг фолд 2, щото може хем на телефон, хем на таблет да става. Не го гледайте тоя боклук, дето камерата му ше снима, като на алкател пикси 3 и сигурно ще е не повече от 48 мега пиксела и сигурно ще струва колкото кюлче злато. НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ИНВЕСТИЦИЯТА.

    Коментиран от #10

  • 10 Знаещ

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "What":

    Пикселите не са най-важното. Като изключим зуума, 12-ката снима много по-добре от с21. Пиша ти от 12-ка.

    Коментиран от #13, #14

  • 11 камера

    5 4 Отговор
    Както винаги iPhone са с най скапаните камери.Справка Dxomark.Никога не са в първата десятка.Там е запазено място за Xiaomi,Vivo, Huawei,samsung

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 До човека с IQ 10

    3 5 Отговор

    До коментар #10 от "Знаещ":

    Еми то бива бива хора като теб ама вече е срамно да се говори по този начин ! Викаш че ще даваш 2К за смартфон с 12МП камера 😲 СРАМ !
    Samsung ще пускат 200 и 600МП камера сензори а гнилите ябълки са още с резолюцията на смартфоните от 2016г

    Коментиран от #15

  • 14 Факт

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Знаещ":

    ДженифърФоне 15 ще бъде не само без портове, но и без камери ;)
  • 15 Макси

    14 3 Отговор

    До коментар #13 от "До човека с IQ 10":

    Ако ще и с милион мегапиксела да пуснат, пак ще са с Андроид. Толко ли не вдявате, че коза на Епъл не е хардуера, а софтуера. А и бих се радвал ако обективно ми докажеш, че има смисъл от повече мегапиксели, 120Hz консумиращи двойно повече енергия и куп излишни тъпотии. Болшинството не сте имали, повтарям "имали", не докосвали айфон на познат и разглеждали го за минутка, а пък открито хейтвате. Виж, аз съм имал всякакви и съм преценил обективно, а не като фен, че Айфона е по добрия избор, дори и без факта, че екосистемата с Айпад и Макбуук му добавя допълнителен смисъл. Почвайте минусчетата, но ви съветвам за ваше добро - бъдете обективни и честни със себе си. Относно цената - S21 е само със стотина кинта по евтин.... та .... оборете ме, хайде!!!

    Коментиран от #17

  • 16 Мохамед Христов

    2 7 Отговор
    Китайците и корейците пеавят телефони класи над айфона
  • 17 Абе ти изобщо

    1 4 Отговор

    До коментар #15 от "Макси":

    чуваш ли се какви ги дрънкаш? Каква връзка има камерата и андроида? Чисто и просто камерата на Samsung S21 не само, като технически параметри, но и като снимки е много по-добра. Лично сме ги сравнявали и дори притежателя на iPhone 12 се съгласи, че е така. Дори и да не си специалист се вижда. Смъкнахме ги на РС ми и ги гледахме на монитора, който имам LG Electronics 32GK850F. дори без зуумване се вижда разликата в качеството и детайлите, а като го зуумнеш и ти става пределно ясно, че камерата на iPhone снима посредствено спрямо тази на Samsung S21. Я кажи нещо за екраните на двата телефона да се посмея!

    Коментиран от #18

  • 18 Toni Tsvetanov

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Абе ти изобщо":

    И за какво ги ползваш тези камери. Аз също имам iPhone и съм достатъчно доволен от бързите му реакция. Единия е на 3+ а другият е на 2+ години употреба. Вторият е на 104 дни и 20 часа разговори. Нито един път не се е замислил. А относно камерите имам 50-на снимки. Правя нещо за да го покажа на някой и трия веднага. Иначе вземаш си камера с един обектив 70-200 и ми се похвали тогава.