Last news in Fakti

26 Май, 2021 17:22 2 817 4

Вече може да криете харесванията си в Instagram

  • instagram-
  • харесвания

Така от социалната мрежа искат да намалят напрежението върху потребителите

Вече може да криете харесванията си в Instagram - 1
Снимки: Instagram

Макар в последните години да нашумя професията инфлуенсър и харесванията и последователите в социалните мрежи да са изключително важни за тях, то за по-обикновените хора, които качват снимки от време на време те не са всичко.

Вече може да криете харесванията си в Instagram

Именно за това от Instagram започват да предлагат нова функция, която скрива броя на харесвания под снимките. Разбира се, за почитателите на статистиката, „лайковете“ могат да останат под снимките, като това е избор на автора на публикацията.

От Instagram споделят, че по този начин искат да намалят напрежението върху потребителите си, тъй като според различни изследвания голяма част от потребителите се притесняват за това колко харесвания ще съберат под снимките си.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    4 1 Отговор
    Откакто открих чудесата на тоя Инстаграм, митът за най-красива на света българката, окончателно се развенча. Майко мила какви рускинчета, украинчета, италиянчета ми изчачат ежеминутно. Американчетата и англичанчетата също биват, ама голям процент се оказват джендърчета. От абонираните 5283 женорля може и да съм пропуснал некое и друго джендърче.
  • 2 За един пробит лайк

    5 0 Отговор
    Ба шъ крият те само за това живеят ва!
  • 3 Ъъъъъъъ

    3 0 Отговор
    Ко е туЙ инстаграм... у наше село го нема !?!
  • 4 Ицо

    0 0 Отговор
    Значи според статията т.нар. инфлуенсъри не са обикновени хора, така ли? Това са едни плужеци с много свободно време, пускащи клипове и статии за глупости, рекламиращи се по разни сайтове и си купуват лайкове и последователи.