Last news in Fakti

18 Август, 2021 19:12 3 151 9

Новите таблети на Apple ще бъдат с OLED екрани от Samsung

  • samsung-
  • apple-
  • ipad

Корейската компания се готви да приеме поръчки за новите дисплеи на iPad

Новите таблети на Apple ще бъдат с OLED екрани от Samsung - 1
Снимка: Apple

Очаква се в следващите месеци от Apple да представят новото поколение iPad, като една от големите новости, които преносимите устройства трябва да включват са OLED дисплеи, вместо досегашните LCD екрани, които те ползваха.

Според източници от заводите на Samsung, корейската компания се готви за големи поръчки от Apple, които най-вероятно ще бъдат насочени точно към дисплеите на новите таблети. Именно екраните с OLED технология и диагонал над 10 инча са тези които компанията от Купертино най-вероятно ще използва за бъдещите си устройства.

Запазени за Pro моделите пък ще бъде mini-LED подсветка, която на теория, а и най-вероятно на практика трябва да се справят още по-добре от OLED технологията, но от своя страна е и по-скъпа. Повече за новите екрани ще разберем най-вероятно догодина, когато се очаква да бъде показана новата серия таблети.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жеко

    5 5 Отговор
    Скоро ще им се наложи да се обединяват, срещу Xiaomi и Huaiwei!

    Коментиран от #2

  • 2 беги бе

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "Жеко":

    Хаха, всякакви дисплеи може да сложат Апъл, но iOS е един! Простолюдието не разбрахте, че харудерът се прави заради софтуера.

    Коментиран от #3, #8

  • 3 сектант

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "беги бе":

    то и то един софтуер, не можеш да архивираш снимка и да я пратиш по имейл

    Коментиран от #5, #6

  • 4 ха ха

    7 0 Отговор
    Че те и до сега слагаха дисплеи на самсунг
  • 5 хахах

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Ти в кой век живееш, да архивираш снимка? Имаш ли представа в какъв формат се снимката и дали вече не е архивирана? А като слагаш снимка в атачмент нали ти дава три фъзможности за компресия. Хайде престанете с андроидската пропаганда, само защото мразите Америка и Запада като цяло. Само ти напомням да провериш от коя година Апъл прави софтуер. Дори Бай Тошо копираше Апъл в Правец, подобно на китайците.
  • 6 Голям Слон

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Архивиране на снимки? :-)))))))))) Само олитата архивират снимки. Вече ти го написаха, да ти го потвърдя и аз: JPEG е вече компресия със загуба на качеството. Окото трудно я възприема. Некомпресираните стандарти са TIFF и NEF. Кое как се разшифрова можеш да видиш в гугъл. Та, какъвто и компресор да ползваш, няма да спестиш и 0.5% от мястото. Ако го правиш за удобство, явно отново не си запознат как хората споделят снимки. Нямам предвид антисоциалните мрежи.... Много много назаднал си.
  • 7 СГЪВА ЛИ СЕ

    5 1 Отговор
    ЩЕ ИМА ЛИ ТАБЛЕТИ НАД 10 000 ЛЕВА - ТАКЪВ ТЪРСЯ НО НЕ МИ ТРЯБВА !
  • 8 Извод

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "беги бе":

    А както знаем хардуерът на Аpple винаги е значително по слаб от конкурентите, защото за проста операционна система не ти трябва мощен хардуер!
  • 9 overpriced

    0 0 Отговор
    Таблетите им са перфектни, но докато бачках QA -контрол на качество по нашенски за фирма, която имаше доста продукти в апп стора видях, че и те си оправят гащите.

    Има чек листи по 400 правила, за да ти пуснат приложението в магазина, а основните са да не натоварва таблета/телефона и да не точи батерия, за да не лъсне, че не чак толкова силно, ама какво да правим, имат най-голям зомби култ ябълките.