Last news in Fakti

17 Септември, 2021 15:15 2 525 2

Сгъваемият смартфон на Google ще бъде представен тази година?

  • google-
  • pixel-
  • galaxy fold

Според слуховете Pixel Fold няма да се забави много

Сгъваемият смартфон на Google ще бъде представен тази година? - 1

Изглежда, че сгъваемите смартфони набират все повече популярност и след като от Samsung представиха новите си модели, сега очакваме някои от другите големи производители на пазара да се включат в тази сфера. Според слуховете от Apple планират да направят това поне след две години, докато от Google имат много по-скорошни планове.

Информация постъпила от един от главните доставчици на екрани за смартфон индустрията, споделя, че от Google планират да представят сгъваемо устройство още тази година. Според някои това ще се случи по време на представянето на Pixel 6, по-късно тази година.

Сгъваемият смартфон на Google ще бъде представен тази година?

Дори това да не е така, плановете на Google за новия Pixel Fold се въртят между датите 1 октомври и 31 декември тази година. По-рано тази година изтече и списък с устройства, едно от които носеше кодовото име „Passport”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Друга тема

    4 0 Отговор
    В България трябва да се създаде институция , която да помага на нас - българите и да живеем добре, ама не сами да се оправяме, а с нечия помощ, а именно със специалното участие на институция, която да помага и пази нас - българите !
    Зaдкулиcиeтo нa Бългaрcкaтa пoлитикa трябвa дa ce прoмeни caмo ceбe cи или нaй-дoбрe дa бъди cмeнeнo !
    Турция, Caудитcкa Aрaбия, CAЩ, РOМCКOТO и Гeрмaния нaдничaт нaд нac - бългaритe, a тoвa нe e дoбрe зa нac !
  • 2 mdaaaaa

    1 0 Отговор
    тез са мн зле нито дизайн нито нищо хахс