Last news in Fakti

23 Септември, 2021 10:51 3 758 2

Появи се видео с все още непредставения смартфон Google Pixel 6 Pro

  • google-
  • pixel-
  • 6 pro-
  • смартфон

Очакваната цена на Google Pixel 6 Pro започва от 900 долара

Появи се видео с все още непредставения смартфон Google Pixel 6 Pro - 1

Официалното представяне на новата линия Pixel 6 ще се състои през следващите няколко седмици, но в мрежата продължават да се публикуват различни видеоклипове и снимки, свързани с бъдещите мобилни устройства на Google. Наскоро в Twitter се появи видео, в което се твърди, че включва една от ранните тестови производствени проби на новия флагман Google Pixel 6 Pro.

Показаният Google Pixel 6 Pro има черно и сиво тяло с лъскав гръб. Камерата с три сензора е разположена хоризонтално. Един от сензорите е перископичен. Предната камера е поместена в кръгъл отвор в центъра на горната част на екрана. Ръбовете на дисплея са заоблени. Дизайнът на представената мостра почти напълно съвпада с официалните рендери на Google, публикувани от компанията в началото на август.

По предварителни данни новият смартфон Google Pixel 6 Pro ще работи с патентования процесор Tensor и с чипа Titan M2. Поддръжката на мрежи от пето поколение ще се осигурява от 5G модем Exynos 5123. Оперативната памет, в зависимост от модификацията, ще има обем от 6 или 8 GB.

Под OLED дисплея ще има сензор за пръстови отпечатъци, който поддържа честота на опресняване 120Hz. Батериите ще поддържат 33W технология за бързо зареждане, а очакваната цена на Google Pixel 6 Pro започва от 900 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 талафон с шаИба

    3 4 Отговор
    Дреме ми на фърчилото за новите мозъчни фротюрници 5Г.

    Коментиран от #2

  • 2 Нормално

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "талафон с шаИба":

    , където има хвърчило вместо мозък...