Last news in Fakti

23 Септември, 2021 18:14 5 465 21

Потребители се оплакват от грешно показание за свободното място при iOS 15

  • apple-
  • iphone-
  • ios 15

Известието се появява след ъпдейт на операционната система

Потребители се оплакват от грешно показание за свободното място при iOS 15 - 1

Новата операционна система на Apple – iOS 15 е достъпна за всички потребители от едва няколко дни, а първите оплаквания вече започнаха да се появяват. Един от най-често срещаните „бъгове“, който тормози ползвателите на iPhone е известие за недостатъчно място, въпреки наличното такова.

Различни снимки и коментари се появиха в социалните мрежи и форуми на марката, а повечето от тях се изразяват в съобщение за липса на памет, което отвежда до настройките, където над разпределението на паметта, отново се вижда подвеждащото известие.

Изглежда, че това е софтуерен „бъг“, който най-вероятно ще бъде поправен от Apple в следващата версия на iOS 15 съвсем скоро.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глупости

    4 17 Отговор
    Нямам такъв проблем. Плащам 2 долара на месец за 50ГБ. Получавам и безплатно прокси, анонимен съм, даже имейл адреса ми сменят. Никога няма да ги стигнете американците.

    Коментиран от #3, #8, #9, #11, #12

  • 2 емзеперикс

    8 4 Отговор
    аз съм с нокиа 1616 и нямам никакви проблеми!

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Няма скрито в интернет

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Колега. Освен, ако не си ловък хакер..
  • 4 В.Г.З.

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "емзеперикс":

    Проблеми нямаш, ама ти и телефон нямаш!!!

    Коментиран от #5, #7

  • 5 крокодил

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "В.Г.З.":

    Ти що си мислиш, че имаш? Те ония го смятат за тяхно притежание въпреки, че си дал за него една шапка с пари. Да обяснявам ли що?! Ама щом ти е яко така ползвай си го :)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 л;кнйбхгц

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "В.Г.З.":

    Има хора на които заниманията ни не ни позволяват да ползваме смартфон,социални мрежи,джипиес и приложения.Аз също съм на телефон с клавиатура с карта регистрирана на клошар.Еми,имам телефон,и добри пари вадя.Той и любимия ви Бойко е с Нокия с копчета,но си има милиарди.
  • 8 Практочно

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Плащай, аз дадох 10£ за 256gb micro SD. И не ми сканират снимките и съдържанието в телефона!
    Аз на твое място не бих се хвалил, че са ме изнудили.
    От Apple има, за какво да се хвалят - че са ти продали телефон без памет и те карат да им плащаш всеки месец до живот!!!

    Коментиран от #13

  • 9 For free

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    А безплатен VPN получаваш безплатно в браузър различен от Safary.
    Вие с iPhone никога няма да ги стигнете Андроидите!!!

    Коментиран от #14

  • 10 Upgrade

    4 2 Отговор
    Новата версия IOS с нови бъгове! Дано има нещо положително в новата версия.
  • 11 "Умният избор"

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Да се хвалиш, че плащаш за, нещо което всички имат безплатно?!
    Няма да си купя iPhone!

    Коментиран от #15

  • 12 Далавера

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "глупости":

    Какво друго ти дават apple безплатно за 2$ на месец???
  • 13 страхан

    5 4 Отговор

    До коментар #8 от "Практочно":

    Предпочитам тази памет да е в iCloud, така мога да си гледам снимките на домашния лаптоп, на телефона и на компютъра в службата - с един акаунт съм и на трите. Също така това ми гарантира, че снимките са ми запазени доживот. При вас съществува ли още Пикаса, къде си държите снимките към този момент? В тези 50ГБ ми се прави бекуп на настройките на телефона, архивира се имейла, историята на браузра, календара, бележки, съобщения, напомняния, музика, пароли... Знам, че и да си изгубя телефона всичко си е вечно мое. Твоята сд-карта ще умре.

    Нека ми сканират снимките, нали не гледам детска порнография, не планирам да ограбя банка, нито да извърша терористичен акт.
  • 14 не е така

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "For free":

    Не, безплатен VPN получавам за целия трафик на телефона, това дойде с новия iOS15. И дори е различно от VPN, защото с твоя VPN провайдъра на услугата знае всичко, а при нас трафика е криптиран на две стъпки - Апъл знае че искаме някакъв ресурс, но не знае какъв, а те от своя страна пращат на техния доставчик, който знае какво искаме, но не знае кой го иска.

    Доволен съм от сигурността на апъл. Анонимизираха ни трафика, почнаха да ни слагат рандом имейли, създават ни рандом пароли за всяка услуга, а аз трябва да си помня само една парола - на iCloud
  • 15 хаха

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от ""Умният избор"":

    Какво безплатно имаш точно? :) Гугъл са известни с безплатното си, че не се знае кога ще те резнат, даже няма да разбереш какво е станало.
  • 16 Bmw

    6 3 Отговор
    С новия иос15 идват новостите.Вече стария ви 12 про макс вече лагва , батерията му пада по-бързо а и както виждаме мястото намалява.После се радвайте ,че епъл имат много ъпдейти,ама дали става по-добре след тях..със сигурност не.

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 дали е така

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "Bmw":

    Така ли се случва при Андроид? :) При Айфон е различно, там лаг не съществува, а батерията винаги отчита точно и не ти изключва телефона внезапно, като остарее.

    Коментиран от #20

  • 19 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    4 5 Отговор
    Най доброто решение е тази марка да приключи дейност или да се продаде на Корея може и Китай !!!Подиграват се с умната си клиентела за кой ли път??Това е телефон ,където всичко е платено не е като безплатните апликации в Андроид .Другите негативи не може да теглиш mp3,филми ,да сменяш мелодия на повикване уж нещо си променили но пак платена аплкация която тя ти предлага не твоят избор .Да не описвам за видеа ,снимки какви гаджети има при Самсунг ,това което корейският смартфон като качество на снимка ,видео .... цялата характеристика при едните .Американеца само може да си мечтае ,те още нямат сгъваем телефон има ли смисъл да продължавам .....;",,,,,)Жал ми е за хората кото са дали много пари за това нещо наречено телефон като обикновен телефон е супер повикване ,обаждане и съобщение грешка няма такива има и срещу 20 евро
  • 20 Bmw

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "дали е така":

    Haha малко си заблуден братле.Първо андроид не е телефон ,че да ги слагаш под общ знаменател.Да ти покажа чисто новия 11 про , който забива на всяка минута , тъча спира и дори не можеш да вдигнеш за разговор.Имам и айпад който след няма и 1 г работи 30с и се рестартира сам и така до безкрай.Общо взето са за кофата.Да техника е винаги може да се развали ,но нали са мн качествени дори не са изтървани.
  • 21 Не знам как

    3 0 Отговор
    Епъл, айфоун, иОС,... кога нещо им е било реално добро и качествено? Винаги е пълно с бъгове и недоразумения... използвах ги доста години, но край.Никога повече..