Last news in Fakti

27 Септември, 2021 13:30 11 771 7

Батерията на кой iPhone издържа най-много? (ВИДЕО)

  • iphone-
  • батерия-
  • издържливост

iPhone 13 Pro Max се оказва лидер сред смартфоните на Apple по отношение на автономността

Батерията на кой iPhone издържа най-много? (ВИДЕО) - 1

По време на есенното представяне на линията смартфони за 2021 г. Apple наблегна на увеличаването на живота на батерията с едно зареждане и го определи като едно от основните предимства на новите iPhone. От компанията казаха, че новите модели са с 2.5 часа по-издържливи спрямо моделите iPhone 12, пуснати от Apple миналата година.

Ентусиастите, които веднага започнаха да тестват техническите параметри на новите смартфони iPhone, провериха това изявление на Apple и на практика се увериха, че разработчиците са успели да постигнат значително увеличаване на времето за работа на устройствата с едно зареждане на батерията.

Аруна Майни, автор на YouTube канала Mrwhosetheboss, направи интересен експеримент за живота на батериите сред настоящите телефони iPhone, които в момента се произвеждат и продават от Apple. В състезанието участват: iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12, iPhone 11, iPhone SE.

По време на тестването блогърът симулира реални условия на работа за смартфоните, включително гледане на стрийминг видеоклипове в YouTube, работа в социални мрежи, използване на камери и, разбира се, мобилни компютърни игри.

Според резултатите от състезанието iPhone SE (2020) се оказа „най-слабият“, издържал само 3 часа 38 минути с едно зареждане. Следващият, който "изгасва" след 4 часа и 20 минути е iPhone 11. IPhone 12 продължава да работи още час и половина (5 часа 54 минути).

Местата сред останалите смартфони на Apple са разпределени, както следва: iPhone 13 mini - 6 часа 26 минути, iPhone 13 - 7 часа 45 минути, iPhone 13 Pro - 8 часа 17 минути. Недостижим лидер е iPhone 13 Pro Max, който показва време от 9 часа 52 минути. Вижте повече.

Въз основа на резултатите от теста може да се заключи, че Apple са успели да постигнат значително увеличение на автономността на смартфоните в сравнение с моделите от предишни години. Подобряването на живота на батерията на iPhone 13 Pro Max, дори въпреки че самата батерия е по-малка, експертите обясняват с използването на ProMotion - функцията на адаптивната честота на опресняване на изображението до 120 Hz.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    2 9 Отговор
    На айфон S21+
  • 3 ПЕНКО

    4 4 Отговор
    --- АЙМЕРИКАНСКАТА АНТИ АКТИВНОСТ- СРЕЩУ ПРАВЪЗХОЖДАЩАТА ГИ КИТАЙСКА ТЕЛЕФОНИФОНДНА БОРБА НА ПАЗАРЯ--- НА КОМУНИКАЦИОННИ ИГРАЧКИ ---ЗА ВЕЧЕ ЗАГУБИЛИТЕ РАЗУМА СИ ---ПОТРЕБИТЕЛИ -ТОКУ ЩО ОТБИТИ ОТ КЪРМЕНЕ !!!!!!!?????
  • 4 Анонимен потребител

    3 0 Отговор
    Спрете да копирате видеа и статии от други създатели на съдържание. Всеки може да отиде в канала на Mrwhosetheboss и да го изгледа.
  • 5 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    8 5 Отговор
    Започна се ......голямата реклама на американското чудо iPhone....::::" .) Нека да си кажат думата и Ким Кардашян/ инфлуенсъри , влогери ,зарибявката на канарчета /и другите умни колеги от звездната гилдия на Америка .Които маниполират умни колко тях /Актуални новини за сульо и пульо/колко е велик този телефон.За тази марка телефон и 5 $ няма да дам.

    Коментиран от #6

  • 6 Голям Слон

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    :-))) Ти не би дал. Ми, не давай. Някой насила да те кара? Някой да ти е казал, че ако нямаш iphone няма да те пуснат в магазина, ресторанта, киното или басейна? Друго си е да носиш реплика Гучи, да се фъшкаш с реплика на ISL и да имаш реплика на Самсунг :-) Аз пък не бих дал пари за Гучи: нито оригинално, нито менте. Виж колко са различни хората. В това е красотата... Както обичам да казвам: остави всеки един да смята, че е направил най-правилната покупка. Всичко друго е излишно.

    Коментиран от #7

  • 7 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Голям Слон":

    Дали потребителите ще купуват индийски
      


    сглобки / марзеланковци са те и не се къпят.После трябва да ДЕЗИНФЕКЦИРАТЕ 100 пъти телефона корона вирус /

      


    - пак тяхна си работа . Интересното в случая е, че започват да пренасочват мощности към други държави. Започва постепенно изнасяне от Китай,Още една причина никога повече да не си купя iPhone.Май не следиш тенденциите на пазара.. Накрая хубавите ябълки да не ги ядат прасетата!За другото сте прав,готин човек нищо че имаме малко разногласие , дизайнерите е друга тема . Разни хора ,разни идеали