Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 12:26 11 954 11

Колко струват всички части за iPhone 13 Pro

  • iphone-
  • 13 pro-
  • части-
  • цена

Цената им е с $21.5 повече от тези на iPhone 12 Pro

Колко струват всички части за iPhone 13 Pro  - 1

Едно от основните маркетингови изявления на Apple при подготовката за старта на продажбите на смартфоните iPhone 13 Pro беше обещанието да се запази препоръчителната цена на флагмана на нивото на миналогодишния модел iPhone 12 Pro. Компанията спази обещанието си, а новият iPhone 13 Pro влезе в продажба миналата седмица на препоръчителна цена от 1 099 долара, което е в съответствие с продажната цена на iPhone 12 Pro.

Експерти от лабораторията TechInsights разглобиха модела смартфон iPhone 13 Pro и оцениха разходите на Apple за закупуване на компоненти, необходими за изграждането на модел с 256 GB постоянна памет. Експертите също така оцениха и компонентите, необходими за Apple iPhone 12 Pro и конкурентния смартфон Samsung Galaxy S21 + 5G. И двата смартфона, използвани за сравнението, са с 256 GB памет.

В резултат на оценката се оказа, че най -скъпите разходи за части са за iPhone 13 Pro. Частите и модулите за най-новия iPhone ($ 570) са с $ 21.5 по-скъпи от тези за миналогодишния iPhone12 Pro ($ 548,5) и $ 62 повече от тези, необходими за Samsung Galaxy S21 ($ 508).

Трябва да се има предвид, че цената на смартфона iPhone 13 Pro, освен цената на частите, включва и разходите за научноизследователска и развойна дейност, сглобяване, логистика, реклама и маркетинг.

Колко струват всички части за iPhone 13 Pro


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрижен

    53 3 Отговор
    "Колко струват всички части за iPhone 13 Pro"? За бг потребителя 2 години или 3 лизинг и лишения, но пък като го удари на масата у дискотечницата или кръчмата в студентски град е номеро уно...

    Коментиран от #10

  • 2 Меркантилност

    19 4 Отговор
    очаквам изгладнелия ми мобилен оператор да започне да ми звъни с "неустоими оферти" само и само да им кажа, че не ме интересува
  • 3 Обичам Apple

    13 26 Отговор
    Колко струват вс. части? Все тая. Мога да си го позволя и купувам. Който няма кинти, пише злобни коментари и толкова.

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Oneplus

    28 6 Отговор
    Майка ми мн искаше да ми подари 13 про макс.Но я разубедих ,защото няма смисъл да харчи пари, по добре да си взема пс или лаптоп за тези пари , все пак моя гсм е хубав , а съм бил и с айфон и знам че е малко пръчка.
  • 5 Не обичам ябълки

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Обичам Apple":

    Имам един килограм. Червени и сочни са. При нас само прасетата ги ядът така, че мога да ти пратя!
  • 6 mdaaaaaa

    37 0 Отговор
    Е, ся ! Нали спасиха планетата? Па щом си дал една шапка пари за телефон с кутия, ще дадеш и за едно зарядно ......те предвидливо са мушнали и едно кабелче у кутийката под телефоня...е тъй да ти напомнят да не забравиш :). Шегата настрана...тия алчните успешно и хитро вмениха на хората, че са божи кравички докато отвътре ламтят от алчност и за жалост потърпевшите са потребителите им и още по-жалкото е, че всички компании копират точно най-пошлото у тях..и така всички сме потърпевши. Нищо против продуктите им.....но просто Apple са мръсни отвътре...с нечисти намерения в името на печалбарството.

    Коментиран от #7

  • 7 Точен

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "mdaaaaaa":

    Най-точното описание на apple!
    Имаш 10 плюса от мен!
  • 8 иванов

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Обичам Apple":

    То всеки може да си го позволи.Но благодаря.Нмам нужда от шоиони в джоба си с нещата с които се занимавам.Той и чекмедже паша може да купи и завода им,но ползв 10 годишно телефонче,както той се изрази.
  • 9 фреза

    9 1 Отговор
    Хайде на ябълките насам насам . Гнили са но се продават..
  • 10 Nik A

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Загрижен":

    Телефон на лизинг?? 😂😂😂
  • 11 Топал

    2 1 Отговор
    И аз мога да си позволя телефона, даже няколко, но разумът ми не го позволява. Телефон за 250лв ми върши абсолютно същата работа. Но аз не изпитвам нужда да си показвам парите.