Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 18:14 2 450 2

Snapchat последва съдбата на Facebook и се срина

  • snapchat-
  • facebook-
  • срив

Хиляди потребители се оплакват за проблеми с приложението

Snapchat последва съдбата на Facebook и се срина - 1

След като преди седмица Facebook и Instagram не бяха достъпни за няколко часа и предизвикаха паника в много хора, сега друго известно приложение също не бе активно в рамките на няколко часа.

Хиляди потребители съобщиха, че изпитват затруднения с изпращането и получаването на текстови и снимкови съобщения в Snapchat в часовете около 16:30 до 17:30 българско време. От компанията потвърдиха това с публикация в Twitter, като обявиха, че работят по въпроса.
Не е ясно какъв е проблема, който е предизвикал срива в системата на Snapchat, но изглежда, че от компанията се справиха бързо с него, тъй като оплакванията намаляха значително.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сър

    12 0 Отговор
    Ега затворите всички такива псеводимедии ,, и ТикТУк
  • 2 АААААААААа

    2 0 Отговор
    Изпаднали в паника, че не могат да си ги покажат и се върши света УЖАССССССССССССССССССССс