Last news in Fakti

10 Април, 2024 09:20 9 998 3

Messenger получи множество нови функции

  • facebook-
  • messenger-
  • meta

Вече може да изпращате снимки с HD качество

Messenger получи множество нови функции - 1

Meta обяви множество нови функции, които ще бъдат добавени към Facebook Messenger, с цел подобряване на потребителското изживяване и функционалност. Едно от забележителните допълнения е възможността за изпращане на "HD снимки" в рамките на Messenger. Потребителите вече могат да избират изображение за изпращане и да превключват опцията HD, преди да натиснат бутона за изпращане, което гарантира по-високо качество на изображенията. Тази функция отразява неотдавнашното въвеждане на HD снимки в WhatsApp, като предлага на потребителите подобрена визуална яснота. HD снимките, получени в Messenger, ще бъдат обозначени с етикет "HD" за по-лесно разпознаване.

Освен това Messenger ще въведе възможността за създаване на споделени албуми с приятели и семейство в групови чатове. Потребителите могат да избират няколко снимки, за да създадат албум, или да добавят снимки и видеоклипове към съществуващ албум. Всички членове на груповия чат могат да разглеждат, добавят, изтриват и изтеглят съдържание в споделените албуми. Достъпът до споделените албуми се осъществява лесно чрез навигация в раздела за медии на груповия чат.

Друга нова функция е възможността за добавяне на хора в Messenger с помощта на QR кодове. Всеки потребител ще има уникален QR код, който може да се сканира, за да се добави в Messenger, или да се сподели чрез връзка за удобство.

И накрая, Messenger увеличава ограничението за размера на файловете си до 100 MB, което позволява на потребителите да изпращат по-големи файлове в различни формати, включително Word, PDF, Excel и zip. Това подобрение адресира дългогодишно ограничение и предлага на потребителите по-голяма гъвкавост при споделянето на файлове в рамките на платформата. Тези актуализации ще се разпространяват през следващите седмици, предлагайки на потребителите на Messenger по-стабилно и функционално изживяване при изпращане на съобщения.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаро

    9 3 Отговор
    има още какво да се желае докато стигнат Вайбър
  • 2 Мнение

    2 0 Отговор
    Всеки потребител щял да бъде с уникален QR код???
    А нещо като отпечатъци и ДНК разпознаване, кога???

    Отдавна изтрих профила си от ФБ, за което призовавам повече хора да направят!
    ФБ не е безопасно място за свободолюбиви хора!
    Толкова години сме били без ФБ, ще оцелеем и без следящите и заробващи "нови" функции!!!

    Коментиран от #3

  • 3 007 лиценз ту кил

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Споко, вече ти ги имаме.