Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 15:28 2 913 6

Новият Facebook ще продава интересен смарт часовник

  • facebook-
  • meta-
  • смарт часовник-
  • ray-ban

Най-вероятно устройството ще бъде представено през следващата година

Новият Facebook ще продава интересен смарт часовник - 1

През изминалата вечер Зукърбърг обяви една от най-големите промени в историята на Facebook, а именно реконструирането на компанията в нова с името Meta. Тя залага на това как хората ще комуникират и един от главните ѝ акценти е виртуалната и изкуствената реалност.

Един от първите продукти, който най-вероятно ще видим от „новата“ компания е смарт часовник, снимки на който бяха публикувани в приложението Ray-Ban Stories. Устройството ще бъде разработено съвместно между Meta и Ray-Ban.

Интересното при часовника е наличието на камера в долната му част, която към момента не се знае за какво точно ще се използва. Едно от предположенията е, че смарт устройството ще предлага функция за провеждане на видео разговори, докато според други камерата ще бъде свързана с други устройства на компанията, като например „умните“ очила, които скоро видяхме. Очаква се смарт часовника да бъде представен в началото на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фдсф

    18 1 Отговор
    Ида ми го подарят ще го счупя с чук ! Забрана за гнусния фейсбук !
  • 2 инстаграм

    13 0 Отговор
    Мога да Меtа,а мога и да не Меtа.
  • 3 а язе

    5 0 Отговор
    го МеСта
  • 4 кирилчо

    7 1 Отговор
    Оффците дано се събудят и бойкотират на тоя папагал идиотщините. Възмездие ще има.
  • 5 ahahah

    4 0 Отговор
    Директно си идва с камерата и софтуера, за да анима и записва какво прави потребителя!
  • 6 Един

    3 0 Отговор
    Интересно как ще стане първото "включване " на този хардуер към био-рецепторите на приносителя :от към главата или от към г@за! Имайки предвид настойчивото промотиране на джендъризма втората възможност ми се струва най-вероятна!