Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 18:25 1 771 1

Google се отказва от сгъваемия си смартфон?

  • google-
  • pixel-
  • pixel 6

От компанията не смятат, че устройството ще може да се съревновава с Galaxy Z серията

Google се отказва от сгъваемия си смартфон? - 1

През това лято се появиха слухове, че Google може да представи сгъваем смартфон още тази година, като мнозина очакваха това да се случи с дебюта на Pixel 6 серията. Това така и не се случи, а нови слухове поставят под въпрос появата на подобно устройство в близкото бъдеще.

Според близки до Google, компанията е отказала поръчаните по-рано тази година части за сгъваемия смартфон. Към момента ресурсите са насочени към разработката на стабилна версия на операционната система за таблети Android 12L.

Google се отказва от сгъваемия си смартфон?

Това поставя бъдещето на смартфона под въпрос или поне до средата на следващата година, когато анализатори очакват от Google отново да се върнат към плановете за сгъваемо устройство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    2 1 Отговор
    Стабилна и андроид на едно място, бооже коолко мъка има по тоя свят!!!