Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 16:32 4 631 7

Най-новите Mercedes-и за деца

  • mercedes-
  • детски колички-
  • бебешки колички-
  • amg

Avantgarde, Performance и AMG GT са специални колички за малчугани 

Най-новите Mercedes-и за деца - 1

Mercedes разшири гамата си от аксесоари и с помощта на германската компания Hartan, добави три детски колички в своето портфолио. Те носят имената Avantgarde, Performance и AMG GT и се отличават с различни „екстри“, подобни на тези при пълноразмерните модели.

Най-новите Mercedes-и за деца

Първите два модела се предлагат с два различни десена на вътрешната част направени от памук, а алуминиево шаси спомага за намаленото тегло на цялата конструкция. Колелата са подобни на тези, които могат да бъдат видяни при последните модели на Mercedes, а различни емблеми и бродерии и специални кожи отличават бебешкото возило от обикновените колички.

Най-новите Mercedes-и за деца

AMG GT моделът е направен в чест на състезателните “Silver Arrow“ коли от близкото минало и пристига с пет точкови колани, дръжка с регулируема височина, ръчна спирачка, AMG седалка и дръжка с червен шев. Джантите също са идентични с тези на последните AMG-та.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-старите Газки

    4 2 Отговор
    за пенсионери
  • 2 Най-средните

    5 4 Отговор
    Ренота за измекяри
  • 3 Българина

    13 4 Отговор
    и швабите като италянските шебеци, като не им вървят колите продават това което е останало, марката, докато се изчерпи стойността й. да пуснат и строителни колички, кофи тип бобър с 4колела, количка за пазаруване или товарна платформа... давам им идеи, шото вече др не могат горките..... аз не бих си унижил детето да ставам роб на марката...
  • 4 незнайко

    5 0 Отговор
    Защо не са сложили електрически задни колелета ??? Майките ще са във възторг от тази иновация !!! Жена ми се роди откакто и сложих колелета от Ховърборд .
  • 5 Механик

    3 1 Отговор
    Докато има шилета, ще има и касапи.
  • 6 да ви кажа

    1 0 Отговор
    в щатите продават детски колички бентли а в русия продават детски колички заз и двете са много скъпи за българия
  • 7 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    1996 г. оставих колата си , раэбира се от теэи с мерника в сервиэа на Arnulfstrasse в Мюнхен. Вместо кола ми предложиха велосипед "Мерцедес" да се повоэя иэ града съгласих се и отидох до Schwabing, където бях отседнал в хотел, отели ми се вола, обадих се и им каэах да пратят бус и да си приберат колелото. Така на следващия ден дойдоха с бус да си вэемат велосипеда и ми докараха моята кола ! Такова обслужване от БМВ или Ауди , не съм чул да окаэват! Mercedes the best or Nothing ! Вече съм стар эа малки деца , но с удоволствие бих купил на внуците по една такава детска количка! 😂