Last news in Fakti

7 Декември, 2021 16:35 2 352 5

В онлайн магазина на Apple заваля сняг

  • apple-
  • apple store-
  • сняг

Какво е Коледа без малко снежинки, макар и виртуални?

В онлайн магазина на Apple заваля сняг - 1

Apple разкри интересна функция на приложението за своя онлайн магазин, която да допринесе за по-снежно настроение по време на наближаващите празници.

Когато отворите приложението Apple Store (да не се бърка с App Store) и напишете Let It Snow в търсачката за продукти, малки „снежинки“ започват да падат от горната част на екрана, симулирайки снеговалеж.

Всъщност функцията не е нова и сме я виждали и през предишни години, но определено е готин трик който да покажете на приятели.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iShit

    3 0 Отговор
    Ъъ? И на тва ли ви карат да настръхвате от кеф, уау !
  • 2 Gucci x Balenciaga

    0 0 Отговор
    Голям кеф няма що ,като редовен клиент в онлайн магазини виждала съм на доста места и сърчица и какво ли не.Важното е промоцията да платиш по малко пари ,тази година от черният петък останах много доволна.

    Коментиран от #3

  • 3 жалко

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Gucci x Balenciaga":

    И какво си купи, пак някой Андроид?

    Коментиран от #4

  • 4 Gucci x Balenciaga

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "жалко":

    Подаръци за коледа на децата в седискунт като започнеш малкият лего Star Wars колекционери с бащата. Не ги разбирам но моя каза че е направил икономия 350 евра по малко,някаква звезда и град дворец не съм им фен.За мене и дъщерята дрехи живея в малко градче не мога да правя обиколка в Париж за какво ми падне тук няма много избор.И като пишем за телефони свекървата и тя стана модерна купи си като моя телефон samsung galaxy s21 ultra 5g само за 275 евра с тарифният и план за месец плюс 8 евро на месец за две години.Ама тя не сменя често телефоните с този ще кара дълго време.Аз също съм си направила схемата с тарифният план на дъщерята тя си кара с iphone не и купувам нов всяка година малка не и трябва скъпо.Ползвам и нейният бонус продавам моят в изи кеш тук и с парите вземам новият самсунг редувам моят и нейният пакет бонус излиза ми от години безплатно телефона.Само заменям парите ми не се губят
  • 5 :))))))))))

    0 0 Отговор
    Ехаааааааааааааааа!