Last news in Fakti

24 Януари, 2022 09:09 37 316 16

Необичайният и безсрамно забавен нов проектор на Samsung

  • samsung-
  • проектор-
  • the freestyle

Устройството The Freestyle комбинира най-добрите възможности на проектор, интелигентен високоговорител и амбиентно осветление

Необичайният и безсрамно забавен нов проектор на Samsung - 1

Компанията Samsung лансира един иновативен продукт, който определено привлече вниманието ни, и за който ще ви разкажем сега. Става дума за устройството The Freestyle - един интригуващ нов портативен проектор с тегло от само 830 грама и с уникален дизайн в стил "moving-light".

Белият проектор с цилиндрична форма е позициониран на стойка тип "люлка", която позволява 180-градусово завъртане с възможности за автоматично нивелиране и автоматично фокусиране. Така можете да прожектирате навсякъде, дори и на тавана. The Freestyle има възможност за автоматична настройка на картината към всяка повърхност, независимо от ъгъла, като осигурява перфектно и пропорционално изображение.

Предлагайки резолюция 1080p и светлинен поток 550 лумена, The Freestyle може да проектира своеобразен екран с размери от 30 до 100 инча. Устройството разполага и с 360-градусов вграден високоговорител, както и с микрофон, имащ за цел да приема командите от гласовият асистент Bixby.

Необичайният и безсрамно забавен нов проектор на Samsung

Потребителите могат също така да контролират проектора с помощта на включеното в комплекта дистанционно управление или чрез приложението Samsung Smart Тhings - директно от смартфона. Що се отнася до технологията на самата джаджа, то Freestyle работи с операционната система Tizen 6.5.

Любопитно е още, че устройството поддържа всички Smart TV функции и апликации, познати от телевизорите на Samsung, включително Netflix и Prime Video. Има и микро HDMI порт за външна връзка, а съдържанието на мобилните устройства с Android и iOS може безпроблемно да се споделя към проектора. За да предложи максимална мобилност и гъвкавост, The Freestyle е съвместим с външни батерии, които поддържат стандартите USB-PD и 50W/20V.

За щастие можете да включите Freestyle към битовата ел. мрежа

От аксесоарите, включени в комплекта, интерес представлява т.нар. дифузионен капак на обектива, предназначен да се използва с режима на прожекторите „околна среда“ или „ambient mode“. Когато е активиран, произвежда автоматизирани светлинни ефекти за настроение, синхронизирани с вашата музика.

Необичайният и безсрамно забавен нов проектор на Samsung

С други думи, компактното ново устройство на Samsung комбинира в едно най-добрите възможности на проектор, интелигентен високоговорител за качествен саунд и амбиентно осветление, което лесно може да се превърнe и в дискотечно.

Това, което е интересно да се отбележи, при това не на последно място е, че компактното устройство The Freestyle е супер лесно преносимо, прожектира кристална Full HD картина на всякакви повърхности (не се изисква специален екран) и на практика се явява нещо като "джобен" 100-инчов телевизор със звук като в кино и с още разнообразни възможности за забавления.

Необичайният и безсрамно забавен нов проектор на Samsung


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МаКаТа

    20 1 Отговор
    Даам, много добре изглежда, това ти заменя и кино, и телевизия, и забавления... В днешният "хоум офис" свят е идеална притурка за дома.
  • 3 Мдааа....

    17 1 Отговор
    Интересна джаджа.Ще изчакам една две години да му падне цената.Една позната - художник има подобна машинка.Използва я за рисуване по стени и тавани.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    9 10 Отговор

    До коментар #3 от "Мдааа....":

    Изчака 5-6г. съвсем ще падне цената.Приятно чакане.

    Коментиран от #14

  • 5 Пешо

    19 5 Отговор
    За 900$ - никога!
    Има китайчета със същите функции за 200$.

    Коментиран от #6, #8, #16

  • 6 Абе

    11 16 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    Все пак не забравяй,че евтиното излиза по- скъпо.Всеки сам за себе си преценя джоба.

    Коментиран от #7

  • 7 Знайко

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    ...преценя или преценява?
  • 8 mda

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    Това важи за телефоните им също! Както и тези на ябълката ама всеки си знае
  • 9 Марио

    12 8 Отговор
    Това е бъдещето, а самсунг са номер едно.
  • 10 Гост

    4 3 Отговор
    Край на надпреварата за по-модерен екран.
  • 11 change

    9 0 Отговор
    Според бг търговците, 800$ = 2500лв Айфон, 900$ = 1799лв самцунг.
  • 12 Кози

    1 1 Отговор
    Боклук
  • 13 mile

    2 2 Отговор
    И не смеят да кажат че трябва да е тъмница в стаята, за да се вижда нещо.
  • 14 Руди

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Да те изчакат в Анадола.
  • 15 оптимист

    1 0 Отговор
    Сегашният период на изобретяване на безполезни глупости от компаниите все някога ще отмине.
  • 16 WZATCO

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пешо":

    Напълно съм съгласен !!

    Ползвам вече втора година С2 и съм повече от доволен.Даже в хола разкарах тв-то.
    Другото което не споменават тук е с какви лампи е нещото, защото ако не са лед може да се очакват не повече от 7 000 часа живот, докато при китаеца са лед с 50 000 часа живот. Даже и лумените са по три !!!
    Като се ползва с екран спокойно се гледа и на пуснато осветление.