Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 16:43 4 315 22

Gucci представи чантичка за 1700 лева за слушалките на Apple

  • apple-
  • airpods-
  • airpods max-
  • gucci-
  • аксесоар

AirPods Max вече могат да се похвалят със специално направения аксесоар от модната компания

Gucci представи чантичка за 1700 лева за слушалките на Apple - 1

AirPods Max е най-големият и най-скъп вариант за безжични слушалки на Apple, чиято цена от 1300 лева със сигурност не е по вкуса на всеки. Въпреки това, те си имат своите фенове, които са готови да се разделят и с по-голяма сума, за да закупят аксесоар за тях.

Gucci представи чантичка за 1700 лева за слушалките на Apple

По-рано днес Gucci официално представи Ophidia Case за AirPods Max, който комбинира дизайн от миналото и настоящото. Ролята на аксесоара е да предпазва слушалките, както и да ги направи по-лесни за пренасяне, превръщайки ги в своеобразна чанта.

Очаквано, аксесоарът на модната компания също не е от най-евтините и се продава за 980 долара или около 1700 лева. За по-малко може да си купите и универсален кейс, който ще ви стъпи на скромните 920 долара.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг2022

    23 2 Отговор
    Чалгарщина!!!
  • 2 Omruzna mi veche

    21 2 Отговор
    Г Л У П О С Т И . . .
  • 3 Няма страшно

    26 3 Отговор
    Очаквайте я скоро на Илиянци с далеч по народна цена.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    23 4 Отговор
    С 1300лв може да купиш 1/64 от гарсониера в софия,0,5 карата Диамант с малки вътрешни дефекти невидими за невъоръжено око.5-6 грама 18карата злато....Ква е тая чанта бе .....та не вълви с продавачката и???
  • 5 Ana

    9 2 Отговор
    По - добре без слушалки.
  • 6 Читател

    22 2 Отговор
    1700 лева? За толкова малко пари сигурно ще е някакъв боклук. Няма да я купя.
  • 7 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    17 4 Отговор
    Сега чакаме и лаYYно в целофат с лого iShit,
    снобари винаги ще се намерят да платят 2-3 хилядарки, за да се изфукат...
  • 8 Голям Слон

    8 15 Отговор
    Цената не е въпрос на вкус, а на възможности! :-))) Защото излиза, че къща на Азорските острови не ми е по вкуса. Всъщност е точно обратното: харесвам Азорите, но не мога да си позволя къща там :-) В крайна сметка, щом има кой да дава исканата сума, какъв е проблемът? Обидно или не, богатите движат икономиката - факт!

    Коментиран от #11, #20

  • 9 Големия бик

    8 1 Отговор
    Давам 17 000 долара.
  • 10 Много грозна,

    10 3 Отговор
    Да ми я подаряват, не я искам
  • 11 Sieg

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "Голям Слон":

    Не си прав баш! Без масата бедни , богатите нищо няма да имат.

    Коментиран от #13

  • 12 5555

    10 3 Отговор
    С тия 1000 долара може да се изхрани едно африканско семейство за 1 година. В много справедлив свят живеем. Все повече си мисля че социалзма рано или късно ще се върне, все пак СССР беше само 80 години и не можаха да нагодят нещата. А при капитализма пропаста богати бедни се увеличава всяка година
  • 13 Голям Слон

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Sieg":

    Безспорно е така. Човешка пирамида - също факт! Тия горе също стъпват върху някого, нали? Както е невъзможно да има свят само от мастити бизнесмени без да има чистачи, метачи, работници на смяна, склададжии, бригадири, началници, адвокати, счетоводители, лекари и т.н., така е невъзможно и общество само от нищи. А те нещо не движат! Евентуално само прираст, заразни болести и каквото там се сетиш. Не твърдя, че обичам богатите. И то не защото им завиждам. Презирам голяма част от тях, заради начина по който са станали богати. Но това е друга тема. Така че, уважаеми, без богати нямаше да има всичките тези бутикови марки. И още куп други неща, като луксозни автомобили, яхти, самолети и каквото още се сетиш. В една друга тема вече приказвах за обективност. Та, бъдете обективни!
  • 14 Малко е, поне 20 хил лв

    2 0 Отговор
    Трябва да струва
  • 15 Мамул

    5 2 Отговор
    Новата министър аптекарка ще си я вземе в движение. И тя си пада по скъпи дрънкулки като Свинетка Павлова. Може би се дължи на ниската им точка на тежест.
  • 16 обикновен чиляк

    5 0 Отговор
    Купувам две ! Една за всеки ден, другата за резерва.
  • 17 Gucci x Balenciaga

    2 3 Отговор
    На сто процента това ще бъде хита на сезона това лято за тези които имат тази марка телефон Gucci изби рибата пак ще върне големите слушалки на мода които аз лично не харесвам освен ако не си в студио, диджей,радио ....професионалист. Кефят ме пъпките на Самсунг практични ,удобни супер саунд .Айфон не успяха да се конкурират с тях израстъци жалка картина и неудобни болка в ухото пробвала съм на дъщерята. Но пък техниката и модата си казва думата.Да ви е честито фенове на Apple завиждам ви приятелски за аксесора на Gucci със сигурност няма да има за самсунг жалко и като цена не е скъпо народна цена като ги обърна в евро не е нещо шокиращо за стандартите тук бих си купила заради Gucci ако и за моята марка измисли нещо
  • 18 Трудолюб

    5 3 Отговор
    Епъл - престъпна организация със собствена полиция, служителите и в Китай се самоубиват ежедневно
    Гучи - производство в Бангладеш евтини парцалки

    Коментиран от #19

  • 19 Gucci x Balenciaga

    1 3 Отговор

    До коментар #18 от "Трудолюб":

    Малко ти се разминава информацията текстилът е основна дейност за Бангладеш. Страната е текстилната фабрика в света, бедна страна, без ресурси/тук е момента да се питам защо няма в България и ние имаме шивачи нямаме хора койтода участват в конкурс и да спечелим офертата ?😉.Другият проблем азиатците подбиват пазара за други държави случайно гледах предаване как и България участва в конкурса и предлага 10 €
    за панталон обаче китаеца предложил 5 € и познай кой спечели😉.Заради тези алчни жалки държави много фабрики в Европа са спрели европейците губят пари така че не ми е жал за тях ,алчността е убила повече хора, отколкото стоманата... ,важи за
    подизпълнители на големи групи: HM, Zara, Decathlon, Gap, Nike това е pret a porter- бързата мода - тоест модата от нисък или среден клас, която се подновява много бързо в магазините - не е качество аз съм шокирана HM, Zara, Simons...три пъти в пералня изглежда като носено две години.За големи модни къщи не важи освен ако не мислиш за китайските и турски копия които заливат България от четеното в статиите тук разбирам за Илиенци
  • 20 Борката

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Голям Слон":

    Аз имам възможностите, сега ме питай що не бих взел нито слушалките , нито този "аксесоар". И какво като имам пари, това значи ли, че трябва просто да купувам скъпи неща, които не си заслужават ?!? Рационалното мислене лошо ли е? Защо карам кола за 130 000 лв , която не бие на очи? Защо бих взел слушалки за 1300лв вадещи по-добър звук макар и с по-лош дизайн пред тези ? Всеки има глава на раменете :) зависи какво има в нея.

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Голям Слон

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Борката":

    Ясно го написах: цената не е въпрос на вкус, както се пише в статията, е въпрос на възможност. Съвсем друго нещо е потребност. Познавам много хора с пари, които нямат потребност от дадена луксозна стока. И обратно, разни цървули, които имат стандарт на богати хора, но всичко им е на кредит и се взимат едни заеми, за да погасят други :-)) Само това исках да кажа, нищо повече. Така че, когато възможности и потребности съвпаднат - това е идеалната цена. Какво от това, че имам 3000 лева за телефон, но нямам потребност? Или че искам да купя имот, който струва към милион евро, а ги нямам налични?! Конкретно за слушалки има много по-добри възможности при други производители - AKG и Sennheiser и то в средните класове. Т.е., няма да си купя нещо на Apple в случая. Все пак е модна стока. Всеки носи глава на раменете и пари в джоба, за да си направи добре сметката. Конкретно мен наличието на Apple по никакъв начин не ме впечатлява у един човек. Дори, напротив, малко ме настройва. Въпреки, че и аз съм притежател на няколко атрибута :-)