Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 17:21 11 240 8

„Нещото“ на Spotify започна да се продава на цена от 160 лева

  • spotify-
  • car thing-
  • нещо-
  • нещото

Малкото устройство с екран позволява контрола над песни

„Нещото“ на Spotify започна да се продава на цена от 160 лева - 1

През миналия април ви разказахме за интересен, но леко безполезен аксесоар за автомобили, който от Spotify предложиха на част от потребителите си. Устройството, което от компанията наричат „нещото за кола“ разполага с малък сензорен дисплей и два физически бутона. То се свързва със смартфона ви и автомобила ви и на теория позволява по-лесен контрол над песните, които слушате.

През октомври от Spotify обявиха, че устройството ще влезе в свободна продажба и приемаха предварителни поръчки с цена от 80 долара, а сега вече започва и свободната продажба с цена от 90 долара или малко под 160 лева. „Нещото“ може да се управлява чрез докосвания по екрана, физическите бутони или пък гласови команди, а от Spotify потвърдиха, че работят върху нови функции.

„Нещото“ на Spotify започна да се продава на цена от 160 лева

Към момента устройството изисква връзка чрез мобилни данни с вашият смартфон, акаунт в Spotify Premium, както и връзка между устройството и колата, за да се предава музиката към аудио системата на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BATJ

    32 2 Отговор
    нещо като нищо
  • 2 АБВ

    25 3 Отговор
    Пълни глупости.Имам 50 гига байта подбрана музика в колата за какво са ми тези.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Grote Ilifant

    8 1 Отговор
    Просто хората решиха, че е 2006-та, когато ХМ и Sirius властваха в щатите и бяха услуга без аналог. Годината обаче е 2022-а и смятам, че на и така пренакичените автомобили да пльоснеш още нещо, напомнящо ранна навигация, вече е леко прекалено.
  • 5 оня с коня

    4 3 Отговор
    Контролът над Песните който въпросното "Нещо" ми предлага изобщо не ми е необходим,защото си го осъществявам Персонално чрез Смяна на радиостанцията.между другото освен заплащането на Цената на въпросното "Нещо" е необходим и Абонамент за Спотифи",който СЪЩО се плаща ежемесечно със сметката на телефона.

    Коментиран от #6

  • 6 mdaaaaaaa

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Тва при телефоните защо махнаха поддръжката на sd карти а някои дори са нямали никога? :) да може да ползват платените услуги я на ябълката я на някой друг и така..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 все тая

    2 2 Отговор
    Пълни глупости, имам всичката музика на света от Апъл Мюзик, пускам си в колата, на работа, у дома, по телефона. Всичко е синхронизирано.