Last news in Fakti

24 Март, 2022 10:19 25 136 6

Нова марка мотоциклети на българския пазар

  • мотоциклети-
  • мото експо

Това са електрическите мотоциклети Sur-Ron

Нова марка мотоциклети на българския пазар - 1

За първи път по време на тазгодишното изложение Moto Expo 2022 от 15 до 19 април, ще видим нова за българския пазар марка - Sur-Ron. Това са електрически мотоциклети, достъпни за всеки, с първокласно качество и големи възможности. Така на изложението в зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална), броят на електрическите машини се увеличава.

Вносителите на Sur-Ron в България са И МУУВ ЕООД. Те съществуват като компания от 2019 г. Освен на Sur-Ron, фирмата е представител на CIRCUIT EQUIPMENT и HORWIN. Тази година правят дебют на подобен род изложения. Щандът на Sur-Ron ще бъде позициониран в основната изложбена зала и на него ще могат да се видят интересни продукти. Досега са продали над 130 електрически машини у нас.

Компанията Sur-Ron е основана през 2014 г. от трима ентусиасти на мотоциклетите и технологиите. С инвестиция от 30 милиона щатски долара и 40 инженери, те създават първия си модел - Light Bee, пуснат на пазара през март 2018 г.

Нова марка мотоциклети на българския пазар

Половината от специалистите са системни инженери, които разработват интелигентните системи на мотоциклета за управление на електрониката и акумулатора. Другата половина са експерти в дизайна на превозни средства, разработването на продукти и производството. Днес Sur-Ron има собствена фабрика, която е роботизирана до 50% и малко над 100 служители в град Чонгкинг – столицата на мотоциклетите на Китай и Ханджоу – столицата на интернет на Китай.

Компанията Sur-Ron създава и произвежда високопроизводителни електрически мотоциклети, достъпни за всеки. Тяхната философия е, че хората днес са свързани и информирани, и следователно с изискват първокласно качество, без да плащат високи цени. Всички части по техните машини са от световно известни марки.

Една от машините, които ще покажат Sur-Ron - Light Bee X е изненадващ хит в много дисциплини и изпитания - ендуро, катерене на хълмове, проучване или фрийстайл забавление. Неговият огромен въртящ момент спечели сърцата и на професионалните състезатели. С интеграцията, дизайна и производителността си, поставя нови стандарти във всички области.

Нова марка мотоциклети на българския пазар

Sur-Ron създаде Light Bee X с идеята да предложи на пазара продукт без аналог досега - лек, бърз, надежден, и в същото време достъпен модел. Той е ефективен както в модерната забързана градска среда, така и в офроуд приключенията.

С автономност на батерията от 100 км пробег и максимална скорост 85 км/ч, Light Bee X ще ви предложи изцяло ново изживяване. Управлението му е сравнимо с лекотата на планински байк, благодарение на теглото си от 47 кг.

Централно разположеният двигател с огромните 250 Нм въртящ момент, разположен в непосредствена близост до батерията с 1.9 киловатчас, допринасят за перфектното разпределение на масата върху окачването с 200 мм ход отпред и отзад.

Нова марка мотоциклети на българския пазар

Със своята рамка от трето поколение, излята под налягане от 6000 т по най-съвременна технология от лек алуминий, Sur-Ron Light Bee X задава стандарти за продукт с най-добро качество. Досега няма нито един мотоциклет със счупена рамка по света.

Леката и мощна батерия 60 V и 32 Ah, съставена от Panasonic 18650 клетки предлага автономия от 100 км, а съвременният BMS с 4 сензора за температура се грижи за надеждността ѝ, позволявайки възможно най-много цикли безпроблемна работа.

Другият забележителен мотоциклет е за крос, но има и версия за града. Става дума за Storm Bee. При тази машина агресивността среща превъзходството в тази идеална комбинация от спортни постижения и всекидневна универсалност. Байкът се Storm Bee отличава с технология от следващо ниво и въртящ момент от 520 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч е уникално – само за 3.9 сек. При това за тегло на машината 120 кг. Батерията е 90V и 48Ah, като гарантира пробег от 120 км и максимална скорост 120 км/ч. Двигателят е с мощност 22.5 кВт. Няма друга кросова машина в света с такава гаранция - 3 години или 30 000 км.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт в зала Асикс Арена от 15 до 19 април. Вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.
Цени Билети: На място: 12 лева /събота и неделя/; 10 лева /делничен ден/; Деца от 12 до 18 години – 6 лева;
Онлайн – /2 лв. отстъпка за онлайн закупуване/: 10 лева /събота и неделя/; 8 лева /делничен ден/;
Хора с увреждания – Безплатно; Деца от 12 до 18 години – 4 лева. Деца до 12 години с придружител – Безплатно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 0 Отговор
    Ще подлежат ли на регистрация и проверки❓ Ако да , то защо скутерите са извън закона, ама законни МПС‼️‼️‼️
  • 2 Моторчо

    9 1 Отговор
    Готино!
  • 3 МВР

    7 5 Отговор
    Един кросак не мирише ли на масло, не върви😉
  • 4 Рггхгцд

    10 0 Отговор
    И всичко това само за 20 хил лева примерно.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.