Last news in Fakti

16 Май, 2022 14:50 2 105 0

Хоум офис: Виртуален костюм върху пижамата

  • хоум офис-
  • технология-
  • приложение

В Япония измислиха технология, която ще ви облича за онлайн разговори

Хоум офис: Виртуален костюм върху пижамата - 1

Японските разработчици са добре запознати със състоянието, до което може да се доведе човек, който постоянно седи вкъщи между четири стени, и решиха да опростят малко живота на такива работници. това те правят с помощта на ново приложение за дълбоко фалшифициране на облеклото.

компанията EmbodyMe е отговорна за разработката на тази иновация. Тя е тази, която създаде приложение, което с помощта на алгоритми ще ви облича във виртуален костюм върху пижамата, като това не е всичко. Приложението прави и оформяне на косата.

Изкуственият интелект на EmbodyMe прави няколко ваши снимки и след това генерира нов 3D модел, допълвайки липсващите обекти в рамката. След това, когато стартирате Zoom или Skype, програмата синхронизира видеоизлъчването и предварително подготвените снимки. И всичко това се прави в реално време. Удобно за практикуващите "хоум офис", нали?


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА