Last news in Fakti

17 Юни, 2022 20:49 3 293 4

Германци правят VW Beetle за 570 хиляди евро

  • vw-
  • volkswagen-
  • beetle

Ще бъдат произведени само 22 екземпляра

Новооснована германска компания с името Milivie анонсира своя първи продукт на базата на класически Volkswagen Beetle. Възродената икона ще бъде произведена в лимитирана серия от която ще бъдат направени едва 22 броя. Те символизират производството на 22 милиона броя от оригиналния Volkswagen Beetle. Всяка от колите ще бъде с начална цена от 570 хиляди евро.

 

Milivile 1, както ще бъде името на реставрирания Volkswagen Beetle не се различава особено на визия от оригиналната „костенурка“ освен, че светлините са с LED технология и с различна форма. Всички емблеми на Volkswagen са заменени от такива на Milivie. Двигателят е 2.28-литров боксер с въздушно охлаждане и двойни карбуратори. Трансмисията е автоматична с 4 предавки и задвижва задните гуми.

 

Интериорът е изцяло реновиран с нови технологии, включително два 12.3-инчови екрана с инфотеймънт система. Освен кожени елементи, там могат да бъдат открити и дървени и карбонови апликации. Четирите седалки са индивидуални, като част от елементите са заимствани от Porsche 911.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупав

    13 8 Отговор
    За тази кола не бих платил дори 5700 лв.

    Коментиран от #4

  • 2 Емил

    7 1 Отговор
    Още 70-те за полицията се правеха костенурки на шаси на 911!
  • 3 руди

    9 2 Отговор
    Прокиснат лимон с телевизор с цена измислена от Илън Мъск.Ще мечтаят за славата на баба костенурка.
  • 4 Пловдивчанин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Глупав":

    Нормално, като нямаш пари!