Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 20:05 2 644 1

Bentley иска да ви изпързаля с новите си аксесоари… буквално

  • bentley-
  • ски-
  • скиор-
  • аксесоари

Британците ще произведат 200 комплекта от луксозните ски

Bentley иска да ви изпързаля с новите си аксесоари… буквално - 1

Bentley и Bomber Ski показаха най-новия си общ проект за ски сезон 2022/2023 година под формата на оборудване за зимния спорт. Двата бранда си партнираха за направата на специални ски, щеки, както и каски за скиори.

Започвайки със ските, те са лимитирани в само 200 комплекта, като всеки от тях се предлага в бял или сив цвят с 3D посребрени диамантени емблеми на Bentley и Bomber. Всеки комплект отнема около 32 часа ръчен труд и е подходящ, както за аматьори, така и за професионалисти.

Освен ските, компанията предлага и каски, които комбинират кевлар и полистирен, както и еко кожа. В предната част на каската има и фотохроматичен визьор. Последният аксесоар за скиорите са щеки комбиниращи карбон и алуминий с еко кожа за захватите. Формата на щеките е вдъхновена от скоростния лост на британската марка.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 то да са само

    3 0 Отговор
    те кооито пързалят ... :)