Last news in Fakti

20 Декември, 2022 13:02 4 564 3

Електрически скутер за града, който се зарежда и от електромобил

  • електрически скутер-
  • polestar-
  • makka

Цената му е $ 5300

Електрически скутер за града, който се зарежда и от електромобил - 1

Polestar и Cake се обединиха, за да създадат Makka Polestar Edition, градски електрически мотопед. Това е вторият модел електрически мотопед, който ще бъде пуснат благодарение на това сътрудничество.

Той ще бъде пуснат в ограничено издание в небесно синьо, подобно на концептуалния роудстър Polestar O2 , представен по-рано тази година. Makka е електрическият мотопед на Cake, предназначен изключително за градска употреба.

Електрически скутер за града, който се зарежда и от електромобил

Максималната скорост е само 45 км/ч, което прави възможно използването му в много страни дори без книжка за мотоциклет. Изданието Makka Polestar е проектирано специално за да може да се транспортира в багажник.

По-конкретно в товарното пространство на електрическо превозно средство Polestar и дори може да се зарежда от неговата батерия. Новото издание Cake Makka Polestar разполага с тънък фар, окачване Öhlins и подвижна задна стойка.

Електрически скутер за града, който се зарежда и от електромобил

Двигател с номинална мощност 1.55 kW и пикова мощност до 2.8 kW осигуряват скорост от 45 км/ч. Батерията с капацитет 31 Ah и с едно зареждане осигурява пробег от 55 км, което е напълно подходящо за градски условия.

Продажбите и доставката на новите артикули ще се извършват от CAKE, но през онлайн магазина Polestar Additionals. Цената на новия модел ще бъде 5300 щатски долара.

Електрически скутер за града, който се зарежда и от електромобил


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    6 1 Отговор
    Какво е "тънък фар" ?
    Стига с тоя гугъл бе! А научето го тоя английски най-накрая!
  • 2 Ммм да

    12 0 Отговор
    Карайте си го вие на тази цена.
  • 3 джо престъпникът

    1 0 Отговор
    " Продажбите и доставката на новите артикули ще се извършват от CAKE, но през онлайн магазина Polestar Additionals. Цената на новия модел ще бъде 5300 щатски долара." Обаче ще ли да ги произведат в ограничено количество което означава ! --- че може да не мога да си купя.