Last news in Fakti

6 Юни, 2023 11:01 1 371 3

Каската Virgo прави скоростното каране по-безопасно (ВИДЕО)

  • велосипеди-
  • каска

Производителят използва поликарбонатно тяло и облицовка от EPS пяна

Каската Virgo прави скоростното каране по-безопасно (ВИДЕО) - 1

В Kickstarter се появи предложение за любителите на високоскоростното колоездене, скутери и други средства за лична мобилност - защитната каска Virgo. Тя отговаря на стандартите за безопасност EN1078, NTA8776 и CPSC, а вградените сензори помагат на водача на пътя.

Virgo има предпазител за брадичката, който осигурява повече защита от традиционната велосипедна каска. В същото време новостта остава по-леко и по-функционално решение от затворена каска за планински велосипеди.

Производителят използва поликарбонатно тяло и облицовка от EPS пяна, а сгъваема подвижна козирка, заедно с магнитна задна светлина, служи като спирачна светлина, която работи автоматично благодарение на акселерометъра, който работи, когато се открие спиране или намаляване на скоростта.

За предварителна поръчка от $100, производителят ще изпрати един от трите размера и четири цвята по ваш избор (черно, бяло, синьо и бежово). Планираната цена на дребно на Virgo ще бъде $299.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Ако главата ти не издържа на падане от велосипед ... по-добре не ходи в гората. :-D
  • 2 Мдаа

    0 0 Отговор
    Забравили са да отбележат една подробност специално за високите скорости. В случай на пагубен инцидент, жертвата носела този вид каска ще бъде разпозната
  • 3 бай Даньо

    0 0 Отговор
    Е значи може да увеличим скоростта.