Last news in Fakti

18 Юли, 2023 13:17 5 643 2

Нови снимки на iPhone 15 показват основните разлики

  • iphone-
  • iphone 15-
  • iphone 14-
  • apple

Промените в дизайна са минимални

Производството на iPhone 15 вече започна, а заедно с това повечето производители на аксесоари вече разполагат с прототипи или калъпи чрез които да направят своите продукти, преди официалното разпространение на смартфоните. Именно тези калъпи често биват споделяни в интернет, преди да видим официалните снимки на телефоните и точно такъв е случаят сега.

Кадрите са споделени от потребител с прякора yeux1122 и от тях можем да видим основните разлики между iPhone 15 Pro и Pro Max и iPhone 14 Pro и Pro Max. Четирите смартфона са сложени един до друг и можем да видим страничната им част, както и долната част от страната на порта за зареждане.

От това което можем да различим, новостите при 15-тото поколение са в по-закръглените рамки, по-матиран завършек, както и но програмируем бутон, който ще замести традиционното копче за спиране и пускане на звука. Камерите на 15-ката няма да са толкова издадени в задната част поради това, че телефонът ще е по-дебел, а в долната част вече ще откриваме USB Type-C порт, вместо стандартния Lightning порт.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе пич,

    27 10 Отговор
    разбрахме, че си луд фен на никому потребния Ай-фуняк, ама защо трябва да ни занимаваш с потребностите си всеки ден?
  • 2 Айзомби

    17 4 Отговор
    Това и без да ни го казвате си го знаем,че разлики няма да има.Те всичките айфони са едни и същи.