Last news in Fakti

19 Юли, 2023 12:16 2 240 1

Разкриха размерите на Galaxy Watch 6

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy watch-
  • galaxy watch 6-
  • размери

Смарт часовниците пристигат на 27 юли

Разкриха размерите на Galaxy Watch 6 - 1

Остава малко повече от седмица до голямото събитие на Samsung, където ще бъдат представени новите сгъваеми Pixel Fold и Pixel Flip. Заедно с тях, корейците ще покажат и новите си смарт часовници от шесто поколение, чиито размери бяха разкрити по-рано днес. Данните стават ясни от рекламен постер на компанията, вероятно от някои от корейските магазини, които ще го предлагат.

Часовникът, както и до момента ще се предлага във версия с Wi-Fi връзка, както и във версия с Wi-Fi+ LTE. Разлики в размерите и външния вид на двата часовника едва ли ще има, като се очаква тя да е само в цената. По отношение на размерите, часовниците ще се предлагат в 40мм и 44мм версии за стандартните модели, както и 43мм и 47мм за Classic моделите.

По отношение на характеристиките Galaxy Watch 6 ще използватпроцесор Exynos W930 с 2 GB RAM и с 16 GB място за съхранение. 40-милиметровият Watch6 и 43-милиметровият Watch6 Classic ще имат батерия с капацитет 300мАч, а по-големите модели – 425мАч.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    4 1 Отговор
    На честния ционист ще му трябва, да си брои ударите на сърцето, когато македонска наденица го бие по небцето! "Ке умрем за нея" все това ми повтаря!