Last news in Fakti

25 Юли, 2023 14:05 1 770 2

Екзоскелет за канадска борба (ВИДЕО)

  • канадска борба-
  • екзоскелет

Силата на устройството идва от лебедка с товароносимост 900 кг

Екзоскелет за канадска борба (ВИДЕО) - 1

Видеоблогърът Алън Пен реши да се противопостави на значително по-яки от него мъже, като компенсира по-слабата си физика с екзоскелет. С него той отиде в Muscle Beach, където се събират едни от най-силните мъже в Санта Моника.

Пенг прави скобите за своя екзоскелет от скрап, а за да накара устройството да се движи, той прикрепя към него лебедка Harbor Freight с товароносимост 900 кг. Лебедката се управлява от контролер, а захранването идва от батерия, предназначена за радиоуправляеми коли. Устройството е прикрепено към тялото с помощта на алуминиева рамка, носена на гърба, подобно на раница.

Така екипиран Пенг започва да предизвиква минувачите, заявявайки, че ще плати 100 долара на всеки, който може да го победи на канадска борба. Предложението е прието от няколко души, но никой не успя да преодолее механичната сила на екзоскелета.

След няколко двубоя обаче жилото на лебедката се усука, което доведе до пренапрежение и повреда на електродвигателя. Това позволи на последния участник в странното състезание да получи заслужените $100. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КимСинУн

    4 2 Отговор
    Във Варна, ако се организират подобни турнири Коцето, може да се възползва да изкара и някой долар, че рублата става виртуална!
  • 2 Някой си

    3 1 Отговор
    Искаш ли зверско счупване на ръката? Защото така ще получиш зверско счупване на ръката... Чупи се раменната кост и то по дължина заради усукването. За мое съжаление бях свидетел на подобно нещо на аматьорски турнир по Канадска борба. Само от звука от счупването ти се повръща... За съжаление здрави момчета се пускат в подобни турнири и си мислят, че е като да вдигаш тежести във фитнеса...