Last news in Fakti

31 Юли, 2023 16:46 1 886 3

Samsung показа как тества сгъваемите си флагмани (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy fold-
  • galaxy flip

Устройствата преминават през няколко изпитания преди да бъдат пуснати на пазара

Samsung показа как тества сгъваемите си флагмани (ВИДЕО) - 1

През изминалата седмица Samsung представи своите нови флагмани от сгъвам тип в лицето на новите Galaxy Z Flip 5 и Galaxy Z Fold 5. Още тогава ви разказахме подробно за характеристиките на смартфоните, но сега от корейската компания публикуваха кадри от тестовете на двете устройства, за да ни покажат как са проектирани те и колко точно „удари“ понасят.

Първоначално, Galaxy Z Fold 5 и Galaxy Z Flip 5 преминават през 200 хиляди цикъла на сгъване и разгъване. След тях следват няколко изпитания за удара, където от Samsung подчертават новата Flex Hinge панта, която помага за по-добро абсорбиране на енергията от удара.

Следващите тестове изпробват водоустойчивостта на смартфоните, като биват потопени под вода на 1.5 метра за 30 минути. Това отговаря на стандарта IPX8, който се поддържа заедно с IPX4, пръскане с вода под налягане директно в устройството. След тези тестове, устройствата биват подложени и на висока температура, влажност и втора порция тестове за падане.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САТЪРА НА ХАНА

    6 2 Отговор
    ЕДИН ТЕЛЕФОН Е НА ЦЕНАТА НА КОЛА ... С КОЯТО МОЖЕШ ДА ОТИДЕШ НА РИБА ИЛИ ДА ОТИДЕШ ДА ОКРАДЕШ БОСТАНА НА НЯКОЙ СЕЛЯНИН .... ? КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ ТЕЛЕФОНА ?

    Коментиран от #2

  • 2 Сужукес

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    То с такава кола наистина само за бустана става и да натвариш такъмите към близкия язовир.
  • 3 опаа

    4 1 Отговор
    колко издръжливи изглеждат на клипчето, я го дайте на 4-5 годишно дете да ви видя смелостта