Last news in Fakti

15 Август, 2023 09:59 1 671 6

Десет автономни коли предизвикаха огромно задръстване след като блокираха едновременно (ВИДЕО)

  • автономен автомобил-
  • cruise-
  • задръстване-
  • кръстовище

Кадрите от инцидента набират популярност в социалните мрежи

Десет автономни коли предизвикаха огромно задръстване след като блокираха едновременно (ВИДЕО) - 1

Няколко пъти сме ви разказвали за проблемите, които автономните коли правят по улиците на Сан Франциско и по-конкретно задръстванията, които се образуват, когато някоя от колите без шофьор блокира. Обикновено в такива случаи задръстванията се образуват от един автономен автомобил, но сега компанията Cruise изпита огромни проблеми, след като почти всичките ѝ автомобили се скупчиха на едно място.

Подобно на сцена от филм, колите се събраха на едно кръстовище, образувайки хаос, който бе заснет от минаващи наблизо хора. Според данните, всичко това е продължило около 15 минути, а инцидентът се е случил в петък вечерта. За радост, пострадали хора няма, но властите нарекоха инцидентът опасен.

Според компанията собственик на автономните коли, проблемите са дошли заради провеждащ се наблизо музикален фестивал. Честотите на апаратурата там са съвпаднали с тези на автомобилите без шофьори, което е предизвикало забавяне на реакциите и образуването на задръстването.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мммммммм

    13 1 Отговор
    Автономност да искаш - задръствания , простотия, главоблъсканици
  • 2 кукорчу

    4 1 Отговор
    ше ми карат с газ на 80 стинки и нафта на 2 лева, айде лева отгоре... многу съм лоша
  • 3 Просто Член

    5 1 Отговор
    Дотук с автономните коли. Няма ли човек зад волана, не се качвам
  • 4 Крив Прът

    7 2 Отговор
    Тия смешници си повярваха, че може автономните автомобили да заместят фактора човек. Няма как да стане
  • 5 ДрайвингПлежър

    1 2 Отговор
    Това тук е просто забавно, но полуавтономна Тслъ помляла 6 ченгета. Както винаги не познала препятствието и се нахакала в него. Дерзайте! В края на краищата естествен подбор!

    Коментиран от #6

  • 6 Чингиз хан

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДрайвингПлежър":

    Не си прав друже, просто Чингис хан не е препятствие което се случва да отразяваш. Аз докато си карам блокчета също не се съобразявам с тия палячовци... ха-ха