Last news in Fakti

28 Август, 2023 12:42 3 118 3

LG започна да продава телевизор в куфар (ВИДЕО)

  • lg-
  • телевизор-
  • куфар

Цената на иновацията е $1 000

LG започна да продава телевизор в куфар (ВИДЕО) - 1

Забравете неудобството да носите смартфон, който се превръща в таблет, за да се забавлявате в движение. LG представи най-новия си продукт StanbyMe Go, който на практика представлява куфар с вграден преносим телевизор.

Само си представете изненаданите лица на хората в метрото, например, когато извадите StanbyMe Go и го отворите, за да разкриете 27-инчов сензорен екран с вградена батерия и високоговорители.

LG започна да продава телевизор в куфар (ВИДЕО)

Това е съвсем сериозно. Корейската компания наистина започна да продава такова необичайно устройство, при това извън родния си пазар. Сега то може да се поръча предварително за $1000. Първите доставки ще започнат в края на този месец.

За поръчки преди 27 август се предлагаше и безжичен високоговорител LG XBoom 360, който струва $300, но в случая вървеше като подарък.

LG започна да продава телевизор в куфар (ВИДЕО)

Иначе StanbyMe Go изглежда като истински куфар и е само за забавление. Телевизорът работи на платформата LG webOS, която ви позволява да инсталирате приложения и да гледате съдържание през Wi-Fi.

Има и HDMI порт и възможност за безжичен трансфер на съдържание чрез AirPlay и Bluetooth. LG твърди, че StanbyMe Go има живот на батерията до три часа. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иии

    5 2 Отговор
    Защо🙄
  • 2 Загрижен

    4 4 Отговор
    Поредната ненужна вещ. Телевизия или предавания на голям екран, освен застаряващото население, кой ползва и гледа. 6.70 инчов телефон по диагонала върши перфектна работа. В краен случай таблет или лаптоп.
  • 3 Забравете неудобството да носите смарт?

    5 2 Отговор
    Списвача чува ли се какви ги пише? А да носиш цял куфар с десетки килограми е супер удобство, нали бе - професоре?