Last news in Fakti

29 Август, 2023 11:23 15 594 7

Откриха собственика на биткойн портфейл за 3 милиарда долара

  • биткойн-
  • портфейл-
  • криптовалута

Оказа се, че портфейлът е собственост на търговската компания Robinhood Markets Inc.

Откриха собственика на биткойн портфейл за 3 милиарда долара - 1

В продължение на три месеца, започвайки от май тази година, крипто общността обсъжда откриването на крипто портфейл с биткойни на стойност $3 млрд. Доскоро не беше ясно кой е собственикът на портфейла, но сега той стана известен.

Оказа се, че портфейлът е собственост на търговската компания Robinhood Markets Inc. Портфейлът е активиран за първи път на 8 май, когато в него се появиха 0.25 BTC или около $6 860. В рамките на три месеца активите в портфейла бяха добавени към 118 300 BTC, равняващи се на сума от $3.13 милиарда.

Портфейлът Robinhood Markets привлече голямото внимание на крипто общността главно поради своята мистериозност и защото се класира на трето място в света след портфейлите на Binance с 248 597 BTC, или $6 582 934 996, и Bitfinex със 178 010 BTC - $4 713 761 629. Вероятно сега Robinhood Markets ще привлече допълнителни инвеститори.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Параной Патологин

    1 3 Отговор
    А ,ето на кой плащаме за ключ за криптовирусите.
  • 2 Тайна

    13 0 Отговор
    А защо не пишете кой е собственика на компанията?

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ти кой мислиш, че ще се окаже?

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Тайна":

    Никой. "Инвестиционен гуру"... Кой беше собственик на "Витоша ски"? Някакъв си ми ти беден грък, който не знаеше какво има на негово име. Че биткойн за 3 млрд няма да покрият ли!
  • 5 любител

    11 0 Отговор
    браво бе това доста голям портфейл ще да бъде за да събере 3 милиарда. хахаха.
  • 6 Що не пишете

    10 1 Отговор
    Псновател на компанията е Владимир Тенев
  • 7 тома

    13 0 Отговор
    А бате бойко какво ще каже за криптовалутите понеже има едни откраднати биткойни по негово време заедно с каскета и сарафа