Last news in Fakti

29 Септември, 2023 17:09 1 829 1

Разкриха детайлните характеристики на Pixel 8 и Pixel 8 Pro

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • pixel 8 pro-
  • pixel watch

Техническите данни на двата смартфона изтекоха в интернет

Разкриха детайлните характеристики на Pixel 8 и Pixel 8 Pro - 1

До официалната премиера на новите Pixel 8 и Pixel 8 Pro остават броени дни, но честно казано едва ли ще има нещо което да ни изненада по време на събитието, което е планирано за 4 октомври. След като няколко пъти вече видяхме и прочетохме различни слухове за новите смартфони на Google, ето, че сега в интернет се появиха и детайлните характеристики на устройствата.

Те бяха споделени от Еван Блас и неговият профил в X, като изглежда са взети от официален сайт на Google или някой от техните партньори. В таблицата можем да видим абсолютно всичко за смартфоните, както и директно сравнение срещу Pixel 7 и Pixel 7a, които са в актуалната гама на компанията към момента.

Заедно с тази таблица се появиха и снимки на второто поколение Pixel Watch, което пристига с класическа метална верижка, която да замени силиконовата при един от моделите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Богомил

    4 1 Отговор
    Жалко че не се намират в БГ