Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 18:43 1 619 3

Apple ще ъпдейтва новите iPhone-и директно в кутията

  • apple-
  • iphone-
  • софтуер

Всички смартфони на компанията ще пристигат с последен софтуер

Apple ще ъпдейтва новите iPhone-и директно в кутията - 1

Apple ще започне да използва ново устройство, което да се справя с един проблем, а именно старият софтуер в устройствата, които се продават в магазините. Според информация ма Марк Гурман, компанията е разработила устройство, което ще ъпдейтва безжично софтуера на смартфоните.

По този начин всеки клиент ще получава устройство с най-новия софтуер на компанията, независимо кога е запечатано то. Това ще се случва при закупуване на iPhone от официален магазин на Apple, където служителите ще разполагат с устройството, което наподобява поставка за безжично зареждане.

Старият софтуер в смартфоните обикновено се дължи на това, че от времето на производство до момента на закупуване изминава някакво време, което при по-малко търсените модели може да доведе до излизане на нов софтуер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Илиииииии

    12 1 Отговор
    За да не му пари на потребителя докато се изтегли и инсталира ъпдейта :))))))
  • 3 Дедо

    10 1 Отговор
    И подобре там да си останат, в кутията а кутията по добре да е направена от огнеупорни материали.