Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 12:48 1 534 2

Apple представи новия и по-евтин Apple Pencil

  • apple-
  • apple pencil-
  • аксесоар-
  • молив

Той пристига с цена от 95 евро

Apple представи новия и по-евтин Apple Pencil - 1

По-рано днес Apple представи нова версия на Apple Pencil за собствениците на iPad. Новият аксесоар пристига с цена от 95 евро, което е и най-евтиният вариант след представянето на първото и второто поколение. Новият Apple Pencil е с матово покритие, скрит порт за зареждане USB-C и ще бъде на разположение за поръчка от началото на ноември.

Що се отнася до дизайна, новият Apple Pencil има матово покритие, подобно на модела от второ поколение, и вдлъбната страна за по-добра ергономичност. Една от основните разлики при новия Apple Pencil е, че липсва поддръжка на магнитно безжично зареждане и сдвояване. Вместо това под капачката има скрит USB-C порт, който използвате за сдвояване и зареждане. Все пак новият Apple Pencil може да бъде прикрепен с магнит към една от страните на iPad за съхранение, но не се зарежда или сдвоява посредством тази връзка.

Аксесоарът поддържа всички други функции на Pencil 2 с изключение на нивата на натиск, както и двойното натискане за смяна на инструменти. На пръв поглед това изглеждат важни функции, но потребителите сами могат да преценят дали са достатъчно важни за тях при избора на модел.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 манЯк

    2 0 Отговор
    а кабела колко струва

    Коментиран от #2

  • 2 Е как

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "манЯк":

    Как колко - останалите 5 евро. Но има и кутийка за кабела. Тя е 45 евро.