Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 10:31 1 547

Премини с усмивка през учебната година с Xiaomi и спечели ваучер от Уча.се

Премини с усмивка през учебната година с Xiaomi и спечели ваучер от Уча.се - 1

Докато лятото все повече избледнява в съзнанието, а учебната година набира скорост, Xiaomi идва на помощ, за да осигури специална изненада за ученици и родители. Кажете "Здравей" на най-доброто технологично дуо за този учебен сезон - Redmi Note 12S и Xiaomi Pad 6. Тези две впечатляващи устройства са на път да направят учебния процес по-достъпен, забавен и увлекателен.

Xiaomi Pad 6: Надеждният помощник в ученето

Таблетите се отличават с отлична видимост и са по-удобни за четене, особено при продължително време на екрана. Със светкавична флагманска производителност и стилен олекотен дизайн, Xiaomi Pad 6 е проектиран да допълни перфектно учебното пътуване и да се превърне в незаменим помощник за учениците. Оборудван с мощен Snapdragon® 870 процесор и достатъчно памет, таблетът обещава да осигури плавна мултитаскинг работа както по време на учебните занятия, така и в почивките за забавление.

Големият, ярък дисплей на Xiaomi Pad 6 осигурява приятно и полезно за окото изживяване при работа с образователни приложения, за да направи учебният процес още по-интересен и интерактивен. Една от ключовите особености на таблета е функцията Eye Care, интегрирана в екрана, която спомага за намаляването на напрежението в очите. В съчетание със забележителната честота на опресняване от 144 Hz, таблетът гарантира и безпроблемно възпроизвеждане на видео уроците, което да даде възможност за истинско потапяне в учебния процес. В допълнение на всичко това, устройството предлага и четири високоговорителя за потапящ стерео звук като поддържа както Dolby Vision и Dolby Atmos.

Redmi Note 12S: Достъпното съвършенство

В сферата на смартфоните Redmi Note 12S определено се откроява с достъпност и функционалност. Батерията му може да издържи до 31 часа разговори, а опцията за бързо 33W зареждане обещава, че устройството винаги е готово да помогне, независимо от задачата. От изучаването на уроци до заснемането на незабравими моменти – Redmi Note 12S е повече от надежден спътник за учебната година. Смартфонът може да се похвали с впечатляваща система от камери, включваща 108MP основна, както и ултраширокоъгълен и макро обектив.

Снимката е заснета с Redmi Note 12S

Има и още една причина Redmi Note 12S да бъде идеалният избор за всеки ученик и родител - закупуването на устройството, ви предоставя шанс да спечелите един от 12-те едногодишни ваучера за Уча.се - най-предпочитаната образователна платформа в помощ на всички ученици.Всеки, закупил смартфон от сериите Redmi, Redmi Note и Xiaomi в периода 21 септември - 21 октомври 2023, може да участва, като регистрира касовата бележка или фактурата от покупката тук:

https://xiaomi-bulgaria.bg/back-to-school-ucha-se/.

Redmi Note 12S и Xiaomi Pad 6 ce пpeдлaгaт в пapтньopcĸaтa мpeжa нa Xiaomi, в oтopизиpaния мaгaзин нa Хіаоmі в Coфия, Раrаdіѕе Сеntеr, нивo 0, ĸaĸтo и oнлaйн нa mі-bulgаrіа.соm.