Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 18:27 6 392 2

Феновете на Honda вече имат специален часовник

  • casio-
  • edifice-
  • часовник-
  • honda-
  • type r

Casio Edifice Honda Type R Edition пристига с цена от 700 лева

Феновете на Honda вече имат специален часовник - 1

Casio представи нов часовник от серията Edifice, проектиран в чест на Honda Type R, с много персонализирани функции, препращащи към моделите на японскаата марка. Външният ринг на циферблата на часовника е боядисан в Championship White, ексклузивен за Type R нюанс, заедно със съответстваща кожена каишка в цвят слонова кост и бяло, с гравирани кодове на всички модели Civic, Integra и NSX Type R, както и контрастна задна част от Alcantara с червени шевове.

Корпусът на часовника е изработен от подсилена с въглеродни влакна смола, а фонът на циферблата е с тъмна шарка на пчелна пита, напомняща решетката на автомобил. Червеният цвят е тясно свързан със серията Type R, така че той не може да липсва в часовника, включително емблемата на Honda с червен цвят и 3D вид. Емблемите на Type R могат да бъдат открити на металния пръстен, бутона за хронометър и на задния панел, като се гарантира, че те остават видими от всички ъгли.

Вградената възможност за зареждане със слънчева енергия позволява часовникът да се използва около 7 месеца с едно пълно зареждане. Както и при другите часовници Edifice, специалният Honda Type R има двойно LED осветление и устойчиво на надраскване, антирефлексно сапфирено стъкло.

Casio ще представи официално часовника по време на Super Formula GP на пистата Сузука на 29 октомври и ще започне да приема поръчки на 1 ноември. Цената на Edifice Honda Type R Edition е 55 000 йени или около 700 лева в Япония.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 11 Отговор
    Е, то в последните години какво да пуснат? Чакаме и чушкопек ….!
  • 2 Чекмедже бабаит

    3 0 Отговор
    щом струва една минимална провинциална цена значи е по джоба на всеки