Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 15:29 3 278 5

Новият iOS пристига с дразнещ бъг, но ето как да го поправите

  • apple-
  • ios-
  • apple carplay

Софтуерът автоматично намалява звука на Apple Music

Новият iOS пристига с дразнещ бъг, но ето как да го поправите - 1

Apple пусна новия iOS 17.1 по-рано днес и макар, че все още не всички потребители са го инсталирали, то в интернет вече се появиха оплаквания от него. Едно от тях е свързано с по-слабия звук при пускане на музика чрез Apple Music, независимо от това колко е усилена тя от колата.

Всъщност се оказва, че това не е точно бъг или поне не такъв, който да не може лесно да се разреши. В интернет вече се намери решение на този проблем и той включва влизане в настройките. От там търсите менюто Music и опцията за Sound Check, която по дефиниция е включена в новия софтуер.

Междувременно, iOS 17.1 изглежда не поправя всички бъгове на Apple CarPlay или поне не тези, които са свързани с преминаването към USB Type-C конектор при iPhone 15 и другите смартфони от серията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 5 Отговор
    Ганьо :)
  • 2 Епал

    7 1 Отговор
    Шитните не спряха. Няма оправия :)!
  • 3 Ко речи?

    6 1 Отговор
    Няма да оправям нищо, защото не ползвам ай шитни.

    Коментиран от #5

  • 4 бай Ставри

    0 1 Отговор
    Постоянни материали срещу айфон и Тесла, но това не им пречи да са най-продавани. А просяцитеняма как да знаят истината, защото не могат да изкарат пари и да проверят
  • 5 бай Ставри

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ко речи?":

    хомошеет не ползва други шитни