Last news in Fakti

10 Ноември, 2023 16:05 20 903 4

Потребители се оплакват от странен проблем с Waze

  • waze-
  • навигация-
  • проблем

Проблемът изглежда все още няма решение

Потребители се оплакват от странен проблем с Waze - 1

Waze е едно от най-използваните приложения за навигация в целия свят и когато нещо се обърка, то обикновено засяга по-голяма част от потребителите. Проблемът, който се наблюдава от няколко дни все още не е засегнал много хора, но все повече се оплакват от странния бъг.

В най-новата си версия, приложението само сменя зададения по подразбиране глас със случаен от списъкът, който е даден. Някои дори разкриват, че освен гласът, приложението сменя изцяло и езикът на който се говори, като това води до объркване.

За момента няма решение на проблема, освен да върнете предходните си настройки, ако случайно и вие сте от засегнатите потребители. Очаква се от Waze да открият проблема и да се справят с него в рамките на няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 про100то киро

    25 3 Отговор
    Изкуствен интелект, баце, все още се учи на езици!
  • 2 Макето

    40 2 Отговор
    Едно от най-полезните приложения. Дано не го забранят!
  • 3 помислих, че

    10 0 Отговор
    е спряло да показва точната локация на триногите и полицаите. заради това приложение почти никой вече не святка с фарове за да предупреди за ченгета
  • 4 Виктор

    0 0 Отговор
    Още м.г. ми се случи това. Гласът на Терминатора и английски език. Е, влязох в настройките и си го направих отново. Повече не се е бъгвало....