Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 18:08 2 486 4

Realme празнува важно постижение

  • realme-
  • смартфони-
  • постижение

Компанията се похвали с 200 милиона доставени устройства

Realme празнува важно постижение - 1

През май месец 2018-та на пазара за смартфони се появи нова китайска марка, която бързо набра популярност и пет години по-късно, вече може да се похвали с огромно постижение. По-рано днес от Realme се похвалиха, че са достигнали 200 милиона доставени устройства и продължават до достигането на следващо постижение.

Компанията се хвали с това, че продава достъпни устройства, които въпреки това разполагат с екстрите на своите по-скъпи събратя. Компанията може да се похвали и със своята технология за свръхбързо зареждане, която при тестове успя да зареди смартфон за по-малко от 10 минути.

Това се случва при GT Neo 5, където батерията е с капацитет от 4600мАч и поддържа до 240W зареждане с кабел. Това означава, че зареждането до 20% отнема само 80 секунди, това до 50% отнема 4 минути, а пълното зареждане на батерията отнема по-малко от 10 минути.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    2 5 Отговор
    Абе нещо не са много сполучливи тези реалми...

    Коментиран от #2

  • 2 Драгой

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "СЗО":

    Имах 7 pro, сега имам 11 pro plus, много са си добри даже. Новия на 100W се зарежда до 100% за 20 минути. На стария, имам го още след 2 години ползване батерията е с капацитет 100%. Realme от няколко години са новото Xiaomi, хубави телефони на прилична цена.
  • 3 Радо

    1 8 Отговор
    По принцип са индийска марка, а не китайска.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.