Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 17:55 2 600 0

Galaxy Z Flip 6 и Fold 6 ще имат по-големи външни дисплеи

  • samsung-
  • galaxy-
  • z fold-
  • z flip

Очаква се по-тънък профил

Galaxy Z Flip 6 и Fold 6 ще имат по-големи външни дисплеи - 1

Серията Galaxy Z Fold винаги е предоставяла по-тънък преден дисплей, което води до вътрешен дисплей с идеално съотношение на страните. Последните доклади сочат, че Galaxy Z Fold 6 и Flip 6 ще разполагат с по-голям външен дисплей в сравнение с последното поколение. В сегашната си форма най-новият сгъваем модел на Samsung има дисплей на предния капак, който достига 6,2 инча и е със съотношение на страните 23.1:9,.

Подробностите за Flip 6 са конкретни, като според съобщенията външният дисплей се очаква да бъде с диагонал около 3,9 инча. Що се отнася до Galaxy Z Fold 6, няма конкретни данни, които да бъдат изложени, а само неясно изявление относно по-голям дисплей. Ако е вярно, това е доста голяма новина за Galaxy Z Flip 6 в частност. Galaxy Z Flip 5 имаше преден дисплей с добри размери, въпреки че разширяването на телефона може да доведе до по-добро съотношение на страните на вътрешния екран, което може да е от полза, тъй като вътрешният дисплей на Flip е доста висок и тесен.

По-големият панел би изпреварил и Motorola Razr+, който има 3.6-инчов дисплей спрямо 3,4-инчовия панел на Flip 5. Не са известни много други неща за Galaxy Z Fold 6 или Flip 6, освен че Fold 6 според съобщенията ще бъде с по-тънки рамки и като цяло с по-тънък профил.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА