Last news in Fakti

26 Януари, 2024 16:55 1 561 2

Google представи новия Pixel 8 (ВИДЕО)

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • цвят

Промяната е единствено в цвета

Google представи новия Pixel 8 (ВИДЕО) - 1

Наскоро Google загатна за свеж цветен вариант на своя Pixel 8 Pro, който ще бъде пуснат на пазара на 25 януари. Впоследствие се появиха изтекли в пресата изображения, а сега новият цвят, наречен Mint, беше представен официално.

Вариантът с цвят Mint за Google Pixel 8 и Pixel 8 Pro се предлага изключително чрез онлайн магазина на Google и Google Fi в САЩ. Според Джени Дейвис, мениджър по дизайна на CMF в Google, Mint се описва като "глътка свеж въздух и прохладен пролетен бриз. Той е спокоен, но не и скучен. Това е светъл цвят, който наистина приканва ума към състояние на спокойствие - енергизирано спокойствие".

Опцията за цвят мента за Pixel 8 Pro се присъединява към съществуващата цветова гама, която включва още четири цвята за Pixel 8 Pro. Забележително е, че спецификациите на устройствата остават непроменени, като запазват същите характеристики от първоначалното им представяне през октомври. Въвеждането на цвета Mint беше придружено от уникално сътрудничество с уличния художник Рикардо Гонзалес, известен също като @itsaliving, който творчески демонстрира новия нюанс, като нарисува билборд на Google Pixel в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сергей Брин

    1 3 Отговор
    Гугъл е съветска фирма