Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 12:35 1 781 5

iPhone 16 Pro може да предлага до 2TB място за съхранение

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 16-
  • iphone 16 pro

Очаква се да видим и по-големи батерии

iPhone 16 Pro може да предлага до 2TB място за съхранение - 1

Apple се подготвя за значителни подобрения на серията iPhone 16 Pro, като конкретни подробности се появяват в нови слухове, получени от веригата за доставки. И двата модела от серията 16 Pro ще разполагат с по-големи дисплеи с размери 6,3 инча за iPhone 16 Pro и 6,9 инча за iPhone 16 Pro Max. Забележително подобрение е приемането на OLED панели Micro Lens Array (MLA), които обещават подобрена яркост и по-добри ъгли на видимост в сравнение с конвенционалните OLED панели.

iPhone 16 Pro поколението ще дебютира с чипа Apple A18 Pro, съчетан с 8 GB RAM. Освен това потребителите ще имат възможност да разширят паметта до 2 TB, което е двойно увеличение спрямо предишния лимит от 1 TB. Последното изтичане на информация също така подсилва предишни съобщения относно ексклузивни функции на изкуствения интелект, пригодени за моделите 16 Pro, които потенциално могат да се интегрират с наскоро стартиралия модел на Apple MGIE AI. Освен това се говори, че и двете устройства ще разполагат с нов 48MP ултраширокоъгълен обектив, като по-малкият iPhone 16 Pro най-накрая ще получи 5-кратен зуум.

Очаква се батерията да е с капацитет 4676 mAh, което е увеличение спрямо 4441 mAh в iPhone 15 Pro Max, и в комбинация с повишената ефективност на новия чипсет, 16 Pro Max вероятно ще предлага най-добрия живот на батерията в iPjone.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЕЖАНЦИТЕ ВИ ВРЪЩАТ

    4 1 Отговор
    Едни прибират парите другите да го д........т
  • 2 айфончиту

    3 0 Отговор
    ихаааа уаау магическоооо ехааа
  • 3 Е46ца

    3 2 Отговор
    Голям праз, като при айфона нямаш достъп до собсвеното си място.Ограничена ОС и телефон като цяло.
  • 4 Николай

    0 0 Отговор
    "iPjone", сериозно?!
  • 5 И какво от това?

    0 0 Отговор
    Забележително подобрение е приемането на OLED панели Micro Lens Array (MLA), които обещават подобрена яркост и по-добри ъгли на видимост в сравнение с конвенционалните OLED панели и потребителите си поставят секюрити протектор, който убива видимостта от различните ъгли