Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 17:55 3 119 3

Porsche и Puma показаха най-новия си общ проект

  • porsche-
  • puma-
  • дрехи-
  • обувки

Двете компании си сътрудничат за модни аксесоари

Porsche и Puma показаха най-новия си общ проект - 1

Porsche и Puma показаха най-новия си проект за облекла и обувки, като за вдъхновение си партнират със звездата от NBA ЛаМело Бол. Колекцията се основава на емблематичното Porsche 911 Turbo и автомобилното наследство на Индиана и се подчертава от обувките MB.03, носени от Бол, и маратонките All-Pro Nitro.

Обувките MB.03, отличаващи се с жълто-черна цветова схема с ленти, наподобяващи нокти, отразяват характерния стил на Бол на корта. Въпреки че са украсени с логото на Porsche и Turbo, връзката им с 911 Turbo не е толкова явна. По подобен начин маратонките All-Pro Nitro, предимно жълти с нотки черно, също носят маркировката Porsche и Turbo.

В допълнение към обувките колекцията включва различни части от облеклото, като суичъри, якета, тениски, потници и къси панталони. Puma описва сътрудничеството като безпроблемно съчетаване на спортни постижения с автомобилна изтънченост, което се харесва както на баскетболните фенове, така и на автомобилните ентусиасти.

Porsche и Puma имат история на съвместни модни начинания, включително специална серия маратонки, пусната в средата на 2022 г. в чест на 50-годишнината на Porsche 911 Carrera RS 2.7, включваща десет цвята боя.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паулито Куельо

    2 3 Отговор
    Ясно! Ако си купите два чифта гуменки Пума,получавате бадева едно Порше с бозяв цвят.
    Да! Цветът не ви харесва,но можете да отидете до близкия бояджия да го оцвети в червено.

    Коментиран от #3

  • 2 Русофил

    0 0 Отговор
    Чакаме Порше да изкара наземен боен дрон с ИИ.
  • 3 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Паулито Куельо":

    Евала .за яката закачка !