Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 07:15 3 512 6

Revolut пуска eSIM, безпроблемен начин за избягване на неочаквани такси за роуминг

  • revolut-
  • esim-
  • великобритания

Глобалното финансово приложение става първата финансова институция в Обединеното кралство, която предлага електронна SIM-карта

Revolut, глобалното финансово приложение с над 35 милиона клиенти по целия свят, става първата финансова институция в Обединеното кралство, която предлага eSIM и глобални планове за данни на своите клиенти във Великобритания. Revolut eSIM позволява на клиентите да роумират като местни жители и да поддържат връзка без неочаквани такси за роуминг и прекъсвания.

Достъпен за клиенти от Обединеното кралство по-късно тази седмица, клиентите на Revolut на устройства, съвместими с eSIM, ще имат достъп до eSIM, независимо от техния план. Веднъж инсталиран, клиентите ще могат да допълват данни, където и да отидат - без никаква нужда от физическа SIM карта. Свързването на eSIM дава възможност на клиентите да използват приложението Revolut, без да използват своите мобилни данни - така че ако клиент на Revolut кацне в държава и няма достъп до данни, той все още може да получи достъп до своето приложение Revolut и да използва всички продукти и функции, включително допълване на техните данни, ако се изчерпят.

С eSIM, инсталиран чрез приложението Revolut, клиентите на Ultra ще получат достъп до ново предимство като част от техния план – 3GB мобилни данни за глобално използване, с непрекъснато опресняване всеки месец. Клиентите от Обединеното кралство, които инсталират новата си eSIM карта до 1 май 2024 г., също ще могат да се възползват от въвеждаща оферта за 100 MB глобални данни без разходи.

Цената за използване на мобилни данни в чужбина се увеличи през последните години. Повечето мобилни мрежи в Обединеното кралство вече не позволяват на своите потребители "роуминг като у дома" в ЕС, а таксите за данни за останалия свят почти винаги са извън стандартните предимства.

Елиъс Садоу, продуктов собственик на eSIM в Revolut, коментира: “В Revolut използваме технология, за да улесним живота на нашите клиенти и точно това постига нашата eSIM. Той предлага безпроблемен достъп до мобилни данни, като елиминира неудобството от високите цени или необходимостта от закупуване и организиране на физическа SIM карта.'

Независимо дали сте в САЩ, Австралия или Египет, можете без усилие да си осигурите план за данни само с няколко докосвания на телефона си и след това незабавно да споделите спиращи дъха снимки от вашето пътуване с приятели и семейство. Това променя играта за хората, които обичат да пътуват.”

Пускането на eSIM гарантира, че пътниците са подкрепени от Revolut от самото начало на пътуването до самия край. От резервиране на настаняване чрез Stays до ползване на достъп до салона на над хиляда летища, както и спокойствие със спешно медицинско и стоматологично покритие за планове Premium, Metal и Ultra. Клиентите могат да се възползват от обиколки и атракции, както и да харчат като местни с обмяна на валута на конкурентни цени в над 30 валути. Сега с eSIM клиентите вече не трябва да се тревожат за изнудващи такси за роуминг.

Източник: revolut.com


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мн са добри хората

    5 0 Отговор
    Супер!
  • 2 Жак

    0 8 Отговор
    Руска ли е фирмата
  • 3 Клик-бейт статия

    6 2 Отговор
    Напишете в заглавието, че е за Великобритания и не може да се ползва от България.

    Коментиран от #4

  • 4 Кром

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Клик-бейт статия":

    В първото изречение пише точно това а и много българи са регистрирани с UK адрес телефон и ще ни бъде полезно
  • 5 Те така

    1 1 Отговор
    От както излязаха от европейския съюз плащат луди цифри за роуминг. С малко прах в очите не могат да залъжат хората, че е по-добре от преди. Не, не е .
  • 6 Мирослав

    1 1 Отговор
    Нищо вярно няма в тази статия. Очевидно авторът не разбира абсолютно нищо от тази материя.