Last news in Fakti

3 Април, 2024 14:24 3 434 2

Motorola представи новия си смартфон

  • motorola-
  • edge-
  • edge 50

Edge 50 Pro пристига с интересни характеристики

Motorola представи новия си смартфон - 1

Motorola представи Edge 50 Pro с който навлиза в премиум сегмента на горния среден клас. Разполагащ с чипсет Snapdragon 7 Gen 3, ярък 1220p AMOLED дисплей с 144Hz честота на опресняване и тройна камера, Edge 50 Pro има за цел да осигури завладяващо потребителско изживяване.

Екранът е извит 6,7-инчов AMOLED дисплей с разделителна способност 1220p. Този панел постига максимална яркост от 2000 нита и се отличава като първия смартфон, който разполага с потвърдени от Pantone цветове, което гарантира точност на реалните цветове и тонове на кожата. Освен това в дисплея е разположена 50MP предна камера с автофокус, допълнена от вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци.

В задната част Edge 50 Pro разполага с набор от камери, начело с 50MP основна камера с бленда f/1,4 и оптична стабилизация на изображението (OIS). Тя е придружена от 10MP телефото обектив с 3-кратно оптично увеличение, както и 13MP ултраширок обектив, който служи и като макро камера. Забележително е, че Edge 50 Pro въвежда AI Photo Enhancement Engine на Motorola, който предлага подобрения, пригодени за заснемане на движение и сегментиране на цветовете.

На софтуерния фронт Motorola представя новия си интерфейс HelloUX, базиран на Android 14, който носи генеративни AI функции за персонализирани тапети. Освен това Edge 50 Pro ще дебютира с поддръжката на Motorola Smart Connect, позволяваща безпроблемна приемственост на функциите в смартфони, таблети и компютри на Motorola и Lenovo, с поддръжка на външни дисплеи и синхронизация на данни.

Edge 50 Pro е оборудван с 4500 mAh батерия, поддържаща бързо 125W кабелно зареждане и 50W безжично зареждане. Освен това устройството може да се похвали с рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 преминаващ

    4 0 Отговор
    все по големи стават телефоните!?
  • 2 Хмммм

    2 1 Отговор
    Батерия малка хардуер силен и познайте какво става...