Last news in Fakti

11 Април, 2024 19:29 3 402 12

Появиха се снимки на Huawei P70 преди неговата премиера

  • huawei-
  • p70-
  • p70 pro

Дизайнът на камерата остава в триъгълна форма

Появиха се снимки на Huawei P70 преди неговата премиера - 1

Неотдавнашна снимка, разпространена в китайската социална медийна платформа Weibo, изглежда разкрива задния панел на предстоящия Huawei P70.

Изтеклото изображение съвпада с по-ранните слухове, като показва отличителен триъгълен остров на камерата. Изглежда, че задният панел е с матово стъкло, докато самият модул на камерата е с гланцова повърхност.

Слуховете предполагат, че P70 и P70 Pro ще бъдат оборудвани с 50MP основен сензор с променлива бленда. Предполага се, че и четирите модела ще се захранват от предстоящия чип Kirin 9010, който все още не е обявен официално.

Очакванията за пускането на пазара на четири модела Huawei P70, включително стандартния P70, вариантите Pro, Pro+ и Art, са големи. Според изтичането на информация се очаква P70 да има 6,56-инчов четириизвит LTPO OLED дисплей с 1,5К резолюция, докато другите три модела може да разполагат с по-голям екран с диагонал 6,76 инча.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    6 19 Отговор
    Хуайвеят умре извън Китай.
  • 2 Ххх

    8 24 Отговор
    Страшен боклук. Купих си HUAWEI mate 50 pro orange за близо 3 000 лв. Оказа се че не работи с Google. Ако си бях купил телефон с копчета, щях да съм по-доволен.

    Коментиран от #3, #5, #8

  • 3 Хмм

    13 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    Ами то пише с какво работи, кой е виновен че не четеш
  • 4 Айзомби

    17 4 Отговор
    Сега очакваме айфона да изкопират дизайна .Най-вероятно ще изглежда същия , но с доста по слаби параметри.
  • 5 Хахиху

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    Ае брат ти в кой век живееш, не работил с гугъл, в гугъла на хуявей има 2 пъти повече приложения
  • 6 оня с коня

    3 2 Отговор
    Чудя се как е възможно определени Медии да се правят на "Самоотвержени" разузнавачи,като чрез евтина Загадъчност и предоставяне на "Секретна информация" на Читатела се надяват на Вниманието му?!Та била "Изтекла" предварителна информация за въпросния телефон...Ама за какво тайнствено Изтичане на Инфо със снимки и Технически данни говорим,след като това си е Нормална ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕКЛАМА на Производителя?
  • 7 ттт

    5 2 Отговор
    Моят хуавей има два гугъл магазина: GBox и Gspace. В тях има всичко, каквото има в гугъл сторе. Преди корпорасията да ни ги предложи, най-важното за мен: карти и ютуб ги имаше в магазина petal search.
  • 8 Тъпанаров

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ххх":

    Абен си, като гински брус... Има G-Space, от години го ползвам, G-Box също. Имам Huawei P 40 Pro, без забележки към дмешна дата. телефон на 5 години и повече....
    Пази Боже, сляпо да прогледа....
  • 9 Браво

    6 2 Отговор
    Прекрасни телефони!
  • 10 ан тей

    6 0 Отговор
    нека има конкуренция, че гооглето превзе света с ограниченията и досадните изисквания, а за ябълки ептен не ми се говори
  • 11 Соваж бейби

    2 9 Отговор
    Още ли съществува този глупав телефон,или е виц ?Човек трябва да е още по прост и от собствениците на айфон да даде пари за такова нещо.Една позната се излъгала по точно и го набутали продавачите и ни разбира много от техника, ми те половината апликации които са фабрични не работят бяха крадени от самсунг. Като цяло самото меню ама опцията не работи ,най голямата пиратска история в историята на смартфона.
  • 12 Бай Ганю Кравар

    1 0 Отговор
    Много е жалко да си слуга на кравар. След като си бил началник на мужици