5 890 7

Мис България Вселена 2017: Не съм спала с никого и нямам спонсор (ВИДЕО)

Николета Тодорова е доволна, че е представила България достойно

Светослава Ингилизова

Следя конкурса "Мис Свят" и "Мис Вселена", тяхното развитие и участничките от дете. Доволна съм от представянето си на конкурса. Не се класирах в топ 16, но смятам, че представих страната ни достойно. Аз до себе си нямам мъж, нямам любовник, нямам спонсор, хората, които покриха участието ми до Лас Вегас, са от агенцията. Нито съм спала с някой, нито съм имала спонсори и всякакви неща, които се говорят за миските не съм ги правила. Това каза в студиото на ФАКТИ Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова.

Тя разказа още защо тя иска да е модел, а в същото време е студентка по археология в СУ "Св. Климент Охридски". Защо в страната ни има толкова конкурси, а интересът към тях спада, както и как се гарантира честния избор на журито пък разказа лицензираният представител на "Мис и Мистър Свят" и "Мис и Мистър Вселена" Страхил Гановски. Гледайте видеото:

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 15:53  04.12.17
  Сладурана! За разлика от оная с клюна!
 • goni
  Отговор
  2 16:00  04.12.17
  Археологията много ще спечели!:) Няма съмнение!:) Сигурен съм че госпоицата, която явно е девствена!:) ( горката) Ще направи огромни открития в областта! Дай Боже всеки му!:)
 • Azazel
  Отговор
  3 16:46  04.12.17
  Леле, този Страхил Гановски.. Толкова глупости, за толкова кратко време рядко съм чувал някой някога да изтърси, а изказването му накрая, че президентът на България се избирал веднъж на 7-8 години от специална комисия, просто тотално ме остави без думи... Това хубавко, но доста ограничено и с неоправдано самочувствие момиче до него, направо звучи като Нобелов лауреат в негово присъствие... Само, не знам що за родители са хората, дето си изпращат дъщерите да участват в конкурсите на такъв...
 • Чурулик чурулик
  Отговор
  4 23:04  04.12.17
  То затва не е и прокопсала у класирането що нема спонсор
 • no name no face no number
  Отговор
  5 23:14  04.12.17
  Ти да видиш и девствена а??? Не на мене тия.....
 • ghost
  Отговор
  6 15:01  05.12.17
  за сега :)
 • Stoich
  Отговор
  7 11:13  07.12.17
  И аз през живота си не съм спал с жена, а съм стоял буден и...

Напиши коментар:


Публикувай