Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 14:31 1 556 9

Деян Николов пред ФАКТИ: В столичния Общински съвет наблюдаваме търговия с влияние (ВИДЕО)

  • деян-
  • николов-
  • възраждане-
  • общински-
  • съвет

Тази „сглобка“ в „сглобката“, която се случи с най-важните комисии в столичния Общински съвет, ще струва много на столичани, казва общинският съветник

Деян Николов пред ФАКТИ: В столичния Общински съвет наблюдаваме търговия с влияние (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Тази „сглобка“ в „сглобката“, която се случи с най-важните комисии в столичния Общински съвет, ще струва много на столичани. ПП-ДБ си дадоха отвод на доста от комисиите и така на тях им бяха дадени по-слаби комисии. Ние – от „Възраждане“, може би за назидание, ни бе отнето дори членството в две от най-важните комисии - по архитектура и градоустройство и бюджети финанси. Естествено, това не ни притеснява толкова много. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Деян Николов, общински съветник от „Възраждане“.

„Отделно пък на групата на предателите от „Възраждане“ им беше дадено председателското място в една от най-важните комисии - по архитектура и градоустройство. Те получиха и председателското място в комисията по околна среда и водите, което те самите си заявиха, че искат“, добави той.

„Тоест, наблюдаваме в столичния Общински съвет, за съжаление, търговия с влияние. Моето усещане е, че там има доста хора, които са там с цел да постигнат определени икономически интереси в мандата. Поне това е моят прочит. Това, което аз виждам отвътре, наистина е брутална търговия с влияние. В този смисъл през следващите 4 години не очаквам, че нещо ще се прави, нещо ще се промени. Просто изборът на комисиите говори много“, каза още Николов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Акула

    6 2 Отговор
    Просто Сглобката и Мафията Са Овладяли Бг

    Коментиран от #4

  • 3 Адрес 4000

    8 4 Отговор
    Мдаа
    Явно от центровете където се координира руслямската пропаганда са заповядали
    Този Николов да се показва навсякъде където плащат
    Миналата седмица имаше цяло пространно интервю в СтудиоХъ при удобното Кате
    Дали този няма да е заместник на Максудата?
  • 4 ДЕТЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Акула":

    Чичо Вальо браво. 24/7. Кога спите, кога работите?
  • 5 Акула

    2 0 Отговор
    Слушам и Гледам Ви във Момента Разговора в Ю Туб Разговора сИван Гранитски
  • 6 истина е

    1 0 Отговор
    Всеки гледа къде са големите пари и за това се натискат за тези комисии ,защото за един подпис може да получи един апартамент рушвет!
  • 7 Жалки копейки

    2 1 Отговор
    Мамин деянчо много добре знае от мама сузи как се търгува с влияние. Мама сузи му е купила 20 имота, докато беше видна герберка.

    Коментиран от #8

  • 8 Жалки копейки

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Жалки копейки":

    Ето го маминия ...

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.