Last news in Fakti

10 Юли, 2015 12:07 6 038 0

Самолет се запали при излитане

  • самолет-
  • запали-
  • излитане

Няма пострадали

Самолет на международното летище „Мидуей“ в Чикаго се самозапали при излитане, съобщи CBS.

При излитането от един от двигателите на машината са започнали да изхвърчат искри и той се е запалил. Един от пасажерите е заснел с телефона си горящия двигател. Някои от пътниците твърдят, че са чули експлозия. Най-вероятната причина за проблема е техническа неизправност.

Пилотите веднага са предприели спешно връщане на самолета на пистата, където той е бил заобиколен от пожарни коли. Машината е трябвало да пътува до Бостън, като на борда й е имало 143 души. При инцидента няма ранени. Пътниците са били качени на автобус и върнати в терминала, където са изчакали следващия полет. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА