Last news in Fakti

16 Януари, 2016 16:13 1 108 2

В Румъния задържаха група от 60 имигранти

  • румъния-
  • имигранти-
  • група

Те са опитвали да влязат в страната през границата със Сърбия

Граничните сили за сигурност в Румъния са заловили група от 60 имигранти, за които се смята, че са се опитали да влязат незаконно в страната през югозападната граница със Сърбия, съобщи ABC.

Говорителят на полицията заяви, че имигрантите са били мъже между 20 и 40 години. Сред тях има граждани на Афганистан, Пакистан, Мароко, Сомалия и Ирак. Полицията е задържала мъжете рано тази сутрин. Използвано е било оборудване с топлинни сензори.

Заловените са отведени в полицейско управление в град Иймболя, където са разпитани. Това е първият случай, в който властите в Румъния залавят толкова група имигранти на своя територия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ама не

    0 0 Отговор
    идват и другите ...
    Афганистан - 31милиона, Пакистан-190милиона, Ирак- 33 милиона, Африка - много, много милиони ...
  • 2 еиеу

    0 0 Отговор
    свинете превзели Европа...
Новини по държави: